Connect with us

Hírek

Fesztiválozz és nyerj egy Harleyt!

Az idei Harley-Davidson Open Road Festen egy 1200 köbcentis, egyedi festésű Seventy-Two lesz a fődíj a rendezvény nyereményjátékán

Published

on

open road nyeremenymotor
Sportster
RST AIRBAG

Június 5. és 9. között immár 14. alkalommal rendezik meg Alsóörsön a Harley-Davidson Open Road Festet. Már javában folyik a fesztivál szervezése. Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy komoly meglepetésben is részesülhetnek azok, akik április 15-étől a facebookos nyereményjátékra regisztrálnak, majd részt vesznek a fesztiválon: valaki közülük egy, a hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményével, egy egyedi festésű Seventy-Two nyergében térhet haza.

A nem mindennapi nyereményre máris bejelentkezett a fesztivál egyik hazai sztárfellépője, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki a motorshow-n már ki is próbálhatta, milyen érzés egy ilyen Harleyn ülni.

Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson lesz. A fantasztikus, nagy értékű motort június 8-án este sorsoljuk ki a helyszínen, azaz valaki egy vadonatúj, egyedi festésű kétkerekű boldog tulajdonosaként távozhat majd Alsóörsről. De ezen kívül is számos programmal, a regisztrációhoz köthető sok játékkal várunk idén is mindenkit” – fogalmazott Dobai Attila fesztiváligazgató.

Ezt az az Open Road Fest emblémás Harleyt nyerheted meg…

Egy biztos, az értékes nyeremény már sokaknak felkeltette az érdeklődését, hiszen a H-D standján megtekinthető volt a motorfesztiválon. Sőt, a Magna Cum Laude frontembere már közelebbi ismeretséget is kötött a kultikus modellel.

„Amikor először láttam a Szelíd motorosok című filmet, azonnal rájöttem, hogy a motorozás koronaékszere a Harley-Davidson. Egyszerűen rabul ejtenek a különböző modelljei. Fantasztikus érzés kerített hatalmába, amikor ráültem a nyereményként felajánlott a Seventy-Two-ra. Egy biztos, hamar meg tudnám szokni, így eldöntöttem, mivel a fellépőknek sem tilos regisztrálni, így adok egy esélyt magamnak. Sőt, megpróbálom rábeszélni Attilát, hogy kipróbálhassam a kicsikét
” – mondta Mező Misi.

Mező Misinek hamar megtetszett a nyereménymotor

A zenész gyermekkora óta a motorozás rabja, és ettől az atyai pofonok és az anyai könyörgések sem tudták eltéríteni…

Úgy 12 éves voltam, amikor gyerekként beleszerettem a motorozásba. Édesapám motorjait időnként kiloptam a fészerből, és azzal száguldoztam a falunk melletti utakon. Olyan élmény volt ez, ami egész életemre kihatott, holott édesapám a pofonjaival, édesanyám pedig az aggódó szavaival próbált meg a szerintük helyes, motormentes útra terelni. Öt éve tettem le a jogsimat, és ha nem is vagyok egy nagyon képzett motoros, de ha nyeregbe pattanok, elfelejtem az összes gondomat” – árulta el a Magna Cum Laude frontembere, aki hozzátette, örömmel térnek vissza a fesztiválra, és azt ígérte, idén valami extrára is számíthatnak tőlük a rajongók Alsóörsön.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending