Connect with us
Suzuki

Hírek

Open Európa Bajnokság Kiskunlacházán

Magyarországon az elmúlt évtizedben nem volt hasonló nemzetközileg elismert verseny, de az idén Kiskunlacháza megszerezte a jogot, hogy a zárófordulóját megrendezhette ennek a sorozatnak

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A rendezők nem kis erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy ez a rendezvény ilyen magas színvonalon lett kivitelezve. A pálya, az újonnan épített mosó, a depó egytől egyig európai színvonalú. Ezúton is gratulálunk nekik, és köszönjük a lehetőséget.

A kétnapos versenynap alatt az egyik legnagyobb ellenfél- a versenytársakon kívül- a nagy hőség volt, amivel minden versenyzőnek külön-külön meg kellett küzdenie.
A TTS színeiben ezúttal is Pergel Márk és Hudák Péter indult.
A szombati nap ígéretesen kezdődött számunkra, a kvalifikációs edzésen Márk a hetedik, Peti pedig a tizedik helyen végzett. A délutáni kvalifikációs futamon pedig Márk tizedik, Péter kilencedik helyen ért célba.
A vasárnap délelőtti bemelegítő futamon mind a két versenyző nagyon jól teljesített; Márk hatodik, Hudák Peti hetedik, így bizakodásra adott okot ez a helyezés a délutáni versenyhez. Az első futamban Péter nagyon jó rajtot vett, és végig magabiztosan, nem hibázva motorozott, szoros csatában az ötödik helyért, végül a hatodik helyen futott be.
Márk-még mindig erős térdfájdalmakkal küzdve- tizedikként pillantotta meg a kockás zászlót. Második futamban- bár jól tudjuk Márknak a rajtolás nem az erőssége- , mégis egy nagyon jó rajtot vett, és az ötödik helyen haladt, amikor is sajnálatunkra egy hátsókerék defekt megfosztotta ettől a remek pozíciótól, így a futamot feladni kényszerült.
Hudák Péter egy stabil, megbízható motorozással ebben a futamban is a top tízben végzett, méghozzá a nyolcadik helyen.

A nap összetett eredménye;
Hudák Péter-383- hetedik,
Pergel Márk-141- tizennegyedik.

Köszönjük a Támogatóinknak;
Magyar Suzuki Zrt.
Bomba!
BSS Group
Mx Mánia
Fox Racing
HP Racing
1OneDesign

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending