Csatlakozz hozzánk

Hírek

Online művészképzés

Hogyan rajzolj meg egy Harley-Davidsont 9 egyszerű lépésben.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Egy kreatív csapat, a How to Draw with Pencil, bárki számára hajlandó elárulni, hogyan rajzolhat le egy motorkerékpárt szabad kézzel. Alapfeltétel, hogy a tanuló képes legyen megkülönböztetni a ceruza két végét egymástól, vagyis nagy biztonsággal el tudja dönteni, melyik a grafit, és melyik a radír. Ezek után már csak kilenc pofonegyszerű utasítást kell követnie, amiből szebbnél szebb cruiser rajzok fognak születni – elméletben.

Hogyan rajzolj meg egy Harley-Davidsont 9 egyszerű lépésben.

1. Rajzolj két kört egymástól 5 inch távolságra, ezek lesznek a motor kerekei.
2. Húzz két párhuzamos vonalat az első kerék közepéből ferdén felfelé. Ezek lesznek majd a teleszkópok, mögöttük kezdődik majd az üzemanyagtank, felettük pedig a kormány.
3. Rajzold meg a kormányt. Ferde vonalakkal húzd meg a tank és az ülés vonalát.
4. Az ülést ovális alakzattal rajzold, ami találkozik a hátsó kerékkel.
5. Most jön a tank. Ezt az ülés és a villa közé kell illeszteni. Figyelj arra, hogy a tank nagyjából a közepénél legyen a legvastagabb.
6. Kösd össze a villa háromnegyedénél lévő pontot a hátsó kerék közepével.
7. Rajzold be a blokkot, a kipufogót és a többi alkatrészt.
8. A fényszóróról se feledkezz el!
9. Már csak a színezés és az árnyékolás van hátra, hogy a műved igazán egyedi és csodálatos legyen.

Akiknek esetleg túl száraz lenne a tananyag, azoknak a mesterek készítettek egy videót, hátha így könnyebb megtanulni. A film néhány helyen eltér a leírástól, bizonyítva azt, hogy az sem szentírás. Ezek után mit mondhatnánk? Hajrá, lehet kezdeni a rajzolást, a legjobb műveket várjuk a szerkesztőség e-mail címére!

Engem ez az egész kicsit a lapra szerelt „KAKI”-s szobaszekrényemre emlékeztet, amihez mindössze egyetlen A4-es lapot adtak, az egyik oldalon tulajdonképpen egy leltár volt a több száz apró és néhány hatalmas alkatrészről, a másikon egy rajz a már kész szekrényről, és egy felirat: „Az ábrának megfelelően szerelje össze a bútort!”

Comments

comments

Trending