Csatlakozz hozzánk

Akciók

Öltözz narancsba!

KTM ruházat- és ajándéktárgy tippek – az egész családnak!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Full-Gas KTM

Igazán eredeti ötletek KTM színekben – nem csak motorimádó családtagoknak!

A KTM nem csak a motorok terén, de a divat világában is iránymutató a motoros társadalom számára. Évről-évre megújuló kollekciójában a terepmotorosok és az utcai menők is megtalálják az innovatív biztonsági megoldásokat felvonultató technikai ruházatot.

Sajnos nem ülhetünk mindig motoron. Az üresjárati hétköznapokban sem kell azonban beleszürkülni a tömegbe! Prémium minőségű, egyedi megjelenésű cuccok ínyenceknek a “style equipment” kategóriában. A képet a praktikus és mókás kiegészítők teszik teljessé: motoros hátizsáktól a KTM-es grillezőig van itt minden.

Hogy a barátnők, kedvesek, feleségek is ráérezzenek a narancsmánia ízére, nézz körül a “racegirl” szekcióban, tuti találsz olyan csajos cuccot, amivel igazán örömet tudsz szerezni! Sokat tehetünk ezzel annak érdekében is, hogy ne érezzünk állandó kételyt a gyakran elhangzó „Persze, menj csak motorozni a barátaiddal!”, „Érezzétek jól magatokat!”, valamint a „Nem kell sietni haza!” kívánságokkal kapcsolatban.

Az ergonómiai bakik ellenére – sportmotorhoz mérten – meglepően kényelmes az RC8

Az RC8 megszokást igényel, de azt követően kiválóan kanyarodik


motoros hátizsáktól a KTM-es grillezőig van itt minden”

Baltával faragott vagy jövőbe mutató? Mindenki döntse el maga!


A bal oldali “polipkarokkal” például négy ruha szárítható egyszerre – terepmotorosok álma
 

Soha nem szabad megfeledkezni az utánpótlás nevelésről sem. A legkisebb gáztépőknek tervezett ruhák és játékok lelőhelye a “racekid equipment” kategória. A karácsonyi akció keretében az összes raktáron lévő PowerWear ruházatot 30%-os outlet kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Bizonytalanok, kockázatkerülők figyelem! A teljes döntésképtelenség határán túl is van élet! Válassz simán egy ajándékutalványt! Így nem lőhetsz mellé! Végül egy tipp: finom jelzésértékkel bír, ha ezt a cikket egy heveny e-mailben elküldöd rokonaidnak, barátaidnak. Sejteni fogják, minek örülnél!

Van itt infó bőven – szerencsére a lényeg jól is olvasható


Ha igazi KTM-rajongó vagy, akkor emblémás pirítóst reggelizel minden nap 😉

Bővebb info:
mobil : 20 248 94 97 (Öreglaki István)
e-mail: steve@fullgas.hu
web: ktm.fullgas.hu

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending