Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Olcsón jót: Kappa KV21 Toledo

A KV21 az olasz gyártó modern formavilággal és dizájnos dekorokkal elkészített zárt sisakja, amely a látványos külső mellett ár-érték arányával tűnik ki a tömegből

Közzétéve

ekkor

kappa kv21 toledo 1
Sportster
MAI Kótyavetye

A héj formás, aerodinamikus kialakítású, a kategóriában extrának számító belső napszemüveg is helyet kapott a sisakban, amely ráadásul mélyre leereszkedik, így nem vágja ketté a látómezőt, hanem jól takarja gyakorlatilag az egész arcot. Ugyancsak az alapfelszereltség része az orrvédő és a bogárháló. A levegőzésről összesen hat levegőztető nyílás gondoskodik: egy az állnál, egy a fejtetőn, és négy kilépő hátul.


A minőségi belső bélés antiallergén anyagból készült, teljesen kivehető és mosható, az arcpárnák külön is kivehetők. A sisak súlya 1490 +/- 50 gramm, mikrometrikus csattal záródik, és a plexi Pinlock előkészített.


A fényezések különösen látványosra sikerültek – a sisak négy dekorral rendelhető, a klasszikus matt fekete és fényes fehér mellett élénk piros/fehér és fekete/fluo sárga színekben, amely nem csak divatos, de segít jól láthatónak is lenni.


XS-estől XL-es méretig elérhető, az egyszínű kivitelek ára 33, míg a dekor modelleké 34 ezer forint.


EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending