Csatlakozz hozzánk

Hírek

Olcsók lesznek az új MV Agusták?

Angliában 2,6 milliót kérnek a 675-ös Brutaléért, az F3-as sportgép 3,3 millióba kerül majd.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Fotók: MV Agusta, Motociclismo

Az MV Agusta közzétette a sokak által várt új sportmotor, az F3, és csupasz testvére, a Brutale 675 angliai árait. Úgy tűnik, nem csak a forma és a műszaki tartalom lesz vonzó.

Az MV Agusta számára különösen fontos, hogy a várva várt új sportmotor, az F3, és annak meztelen testvére, a még be sem mutatott Brutale 675 kelendő legyen. A piaci sikerhez azonban nem elegendő a szívdöglesztő forma és az igényes műszaki tartalom, vonzó vételárra is szükség van. Az MV ezen a téren eddig – finoman szólva – nem jeleskedett.

Úgy tűnik, ez most változhat, a Visordown információi szerint Angliában mindkét újdonság meglehetősen kedvező áron kerül majd a kereskedésekbe. A 675 cm3-es,  soros háromhengeres blokkal felszerelt F3 2012 februárjától lesz kapható, az árcédulán 9999 font szerepel majd, ami a jelenlegi árfolyamon számolva 3,34 millió forintnak fele meg. Ez természetesen nem kevés pénz, de a modell különlegességét figyelembe véve mégsem olyan sok. A vetélytársak közül a Honda CBR600RR 2,9 millióba, a Suzuki GSX-R600 és a a Yamaha YZF-R6 3,3 millióba, a Triumph Daytona 675 pedig 3,1 millióba kerül Magyarországon. Kérdés, hogy a hazai MV-importőr milyen árképzési stratégiát alkalmaz majd, és nagyon sok függ az euró-forint árfolyam alakulásától is. Az F3 korlátozott példányszámban készülő kiadása, a Serie Oro viszont méregdrága lesz: 19999 fontot, vagyis 6,67 millió forintot kérnek majd érte.

A jövő áprilisban piacra kerülő Brutale 675 szintén versenyképes árat kap, az angoloknál 7999 fontot, azaz nagyjából 2,67 millió forintot kell majd leszurkolni a csupasz masináért. Itthon a Honda CB600F Hornetért 2,14 milliót, a Suzuki GSR750-ért 2,37 milliót, a Triumph Street Triple R-ért 2,89 milliót, a Yamaha FZ8-ért pedig 2,22 millió forintot kérnek. Tucatmotor mindenesetre egy MV Agustából sem lesz, ettől nem kell tartani.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending