Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Olcsók lesznek az új MV Agusták?

Angliában 2,6 milliót kérnek a 675-ös Brutaléért, az F3-as sportgép 3,3 millióba kerül majd.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Fotók: MV Agusta, Motociclismo

Az MV Agusta közzétette a sokak által várt új sportmotor, az F3, és csupasz testvére, a Brutale 675 angliai árait. Úgy tűnik, nem csak a forma és a műszaki tartalom lesz vonzó.

Az MV Agusta számára különösen fontos, hogy a várva várt új sportmotor, az F3, és annak meztelen testvére, a még be sem mutatott Brutale 675 kelendő legyen. A piaci sikerhez azonban nem elegendő a szívdöglesztő forma és az igényes műszaki tartalom, vonzó vételárra is szükség van. Az MV ezen a téren eddig – finoman szólva – nem jeleskedett.

Úgy tűnik, ez most változhat, a Visordown információi szerint Angliában mindkét újdonság meglehetősen kedvező áron kerül majd a kereskedésekbe. A 675 cm3-es,  soros háromhengeres blokkal felszerelt F3 2012 februárjától lesz kapható, az árcédulán 9999 font szerepel majd, ami a jelenlegi árfolyamon számolva 3,34 millió forintnak fele meg. Ez természetesen nem kevés pénz, de a modell különlegességét figyelembe véve mégsem olyan sok. A vetélytársak közül a Honda CBR600RR 2,9 millióba, a Suzuki GSX-R600 és a a Yamaha YZF-R6 3,3 millióba, a Triumph Daytona 675 pedig 3,1 millióba kerül Magyarországon. Kérdés, hogy a hazai MV-importőr milyen árképzési stratégiát alkalmaz majd, és nagyon sok függ az euró-forint árfolyam alakulásától is. Az F3 korlátozott példányszámban készülő kiadása, a Serie Oro viszont méregdrága lesz: 19999 fontot, vagyis 6,67 millió forintot kérnek majd érte.

A jövő áprilisban piacra kerülő Brutale 675 szintén versenyképes árat kap, az angoloknál 7999 fontot, azaz nagyjából 2,67 millió forintot kell majd leszurkolni a csupasz masináért. Itthon a Honda CB600F Hornetért 2,14 milliót, a Suzuki GSR750-ért 2,37 milliót, a Triumph Street Triple R-ért 2,89 milliót, a Yamaha FZ8-ért pedig 2,22 millió forintot kérnek. Tucatmotor mindenesetre egy MV Agustából sem lesz, ettől nem kell tartani.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending