Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Akciók

Olcsóbb Goodridge fékcsőszettek

Mindenhol azzal találkozol, hogy minden egyre csak drágul? Akkor most jól figyelj!

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Mindenhol azzal találkozol, hogy minden egyre csak drágul? Akkor most jól figyelj!

Az X-Bike-nál 20%-kal csökkent egy dupla tárcsás motorhoz való komplett GOODRIDGE verseny fékcsőszett ára! A már bevált króm fittingek mellett idéntől kapható egy horganyzott változat is, ami a tavalyi 25.000 Ft-os (króm verzió) kis.ker ár helyett idéntől 20.000Ft-ba kerül! Ez a szett tartalmazza a két méretre vágott csövet, 12 színből választhatsz, speciális présgéppel összerakott horganyzott (cinezett) végekkel, csavarokkal, tömítésekkel és a fékcső kitteknél világon egyedülálló örök életű garanciát!

Nincs más dolgod csak telefonon megrendelni és 2-3 napon belül már a kezedben is van a fékcső. Ugyanis mi rendelkezünk azzal az egyedülálló autós-motoros adatbázissal, ami alapján minta nélkül is tökéletes szetteket tudunk készre szerelni! Ha ennél is gyorsabban van rá szükséged gyere be személyesen a Budapesti X-Bike-ba és 15-20 perc alatt el is készülünk vele! A több mint 50 féle csatlakozónak köszönhetően minden fék- és olajcső problémát meg tudunk oldani! A Goodgridge termékeket már 10 éve az X-Bike forgalmazza itthon!

Motorkerékpár fékcső kittek leírása:

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek az egyik legjobb minoségű rétegelt acélsodronyt alkalmazzák, mely belül teflon, kívül pedig rozsdamentes acélból készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását nehéz körülmények között, így biztosítva nagyobb fékhatást, valamint felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak. A szóban forgó kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek minden fajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német vagy olasz. A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, hat különbözo színű eloxálással. Goodridge fékcsöveket használja többek között a WSBK-ban a gyári Suzuki csapat, a MotoGp-ben több csapat és sok Endurance csapat, ami a legjobb garancia arra, hogy még hosszú távon is tökéletesen működik!

És még valami!

Ha fékfolyadékot is vásárolsz nálunk, akkor a szervizünkben ingyen felszereljük a fékcsövet. A művelet nem tart olyan sokáig, szóval a vásárlás után nem sokkal már új fékkel gurulhattok el az X-Bike-tól.

X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 405-6653
www.x-bike.hu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending