Connect with us
Suzuki

Akciók

Öhlins kedvezmények a Motorshow-n

A közelgő Autó, Motor és Tuning Show ideje alatt 20-30 százalékos kedvezménnyel rendelhetünk meg minden Öhlins terméket a hivatalos márkaképviselettől

Published

on

ohlins motorshow akcio 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ezen az oldalon talán senkinek sem kell bemutatni a világhírű svéd futóműmárkát – hazánkban Zenith Racing az Öhlins hivatalos képviselete – ők az összes, a gyártó által rögzített beállítási adathoz hozzáférnek. Ennél fogva bármilyen futóművet profi módon képesek összerakni – dolgozzon az 40, vagy akár 140 kilós vezető vezető alatt! Arról nem is beszélve, hogy szinte bármilyen típusú motoron végre tudják hajtani a futóműtuningot.

A fenti linken elérhető weboldal tengernyi hasznos futóműves információval lát el minket, amelyből most kiragadjuk a lényeget: “Tapasztalatom szerint a motorkerékpárok gyári futóműve a legtöbb esetben nem felel meg a motorteljesítményüknek. Mintha a gyártók a (ló)erő növelése közben megfeledkeztek volna a menetstabilitást biztosító futómű fejlesztéséről – vonatkozik ez a cross-, sport-, de még a túramotorokra is”.

Keressétek a Zenith Racing csapatát a kedvezményes Öhlins termékekért az AMTS kiállításon! (március 21-23. Hungexpo)
Márciusi – Honda CBR – akció:

Az új Honda CBR1000RR SP már gyárilag Öhlins futóművel érkezik – minden más CBR-nek ott a márciusi akció…

…melynek keretein belül március 31-éig (még inkább) jelentős kedvezményesen juthattok Öhlins futóműelemekhez, CBR 600 és 1000RR-hez egyaránt:

Ha nem igazán igazodsz ki ezen a táblázaton, keresd fel a Zenith Racing csapatát a lenti elérhetőségeken, akik mindenben segítenek, és (kedvezményes) árakat is mondanak.

Kapcsolat
Cím: Alsónémedi, Haraszti út 9/a.
Mobil: +36 (70) 419-5038
E-mail: zoltan@zenithracing.hu
Web: www.zenithracing.eu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending