Csatlakozz hozzánk

Hírek

OB-dobogós a Daytona 675R

A gyorsasági motoros országos bajnokság Superstock 600-as kategóriájában összetett harmadik helyen zárt Greksa Attila, így a mezőny egyetlen háromhengerese dobogós lett

Közzétéve

ekkor

greksa attila ob3
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Október 13-án zárult le a 2013-as Superstock 600 szezon a Slovakia Ringen, ahol küzdelmekben bővelkedő versenyeken dőlt el a bajnokság végeredménye. Triumph Daytona 675R-jével Greksa Attilának a szombati és a vasárnapi futamokon is minimum a negyedik helyre kellett beérkeznie, hogy megkaparintsa a bajnokság harmadik helyét.

A PAMSE színekben induló, a Triumph Budapest által támogatott Greksa hozta a tőle elvárható papírformát. Az összetettben végül csupán négy ponttal előtte a második helyen záró Magda Attilával a MotoGP Biaggi-Rossi összecsapásait idéző, nem egyszer szó szerint test-test elleni küzdelmeket hozó hatalmas csatával “szórakoztatták” egymást mindkét futamon.

Végül a meccs eredménye a szükséges két negyedik hely lett Attilána számára, így a szezon során begyűjtött 156 pontjával a jelenlegi, még nem hivatalos bajnoki végeredmény szerint megszerezte az Országos Magyar Bajnokság harmadik helyét a hazai Triumphnak.

A magyar bajnokság mellett egyéb rendezvényeken is indult Attila és a Daytona, méghozzá nem is eredménytelenül: Greksa első helyezést ért el a 2013-as Phoenix kupán, valamint az IMRC nyílt nemzetközi bajnokság Stock600-as kategóriájában a negyedik helyezésig jutott.


Forrás: Triumph

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending