Csatlakozz hozzánk

Akciók

Nyitott is, zárt is: X-Lite X-402 GT (új)

Új generációs, nyitott, kompozit sisak kivehető állvédővel

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás (szöveg és képek): euromotorgroup (www.euromotor.hu)

Az X-lite X-402 GT új mércét állít fel a nyitott fejvédők piacán. Az új fejlesztésű modell alapját a jól ismert X-402 adta, technikai újításainak egy része pedig a Nolan N43 Airből érkezett.

A kompozithéjas X-402 GT legfontosabb újdonsága a speciális kialakítású, kivehető állvédő, amelynek köszönhetően a típus nemcsak a nyitott, hanem a zárt sisakokra vonatkozó ECE homologizációt (P/J) is megkapta. Ez azt jelenti, hogy az állvédővel felszerelt X-402 GT a zárt sisakokéhoz hasonló védelmet nyújt viselője számára. Az állvédő alsó felére szélterelő rögzíthető, a modell így nemcsak a nyári melegben, hanem a hűvösebb hónapokban is kiváló választás. További újdonság, hogy a felső szellőzőnyílások kezelése a módosított kialakításnak köszönhetően egyszerűbbé vált.

Az X-402 GT a legtöbb X-lite bukósisakhoz hasonlóan hat különböző méretben lesz kapható, amelyekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik (XS/S, M/L, XL/XXL). Ennek köszönhetően a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével. A prémiumkategóriás X-402 GT-hez alapáron jár az NFRS páramentes belső plexi, a VPS beépített napellenző, az Unitherm Light kivehető-mosható bélés, a Lexan OQ-ból készített plexi, a dupla D gyűrűs csat és az N-Com X-Series kommunikáció előkészítés.

Az X-402 alaptípus szintén változott, ezentúl X-402 T néven lesz kapható. Felár ellenében ehhez a modellhez is megvásárolható lesz a kivehető állvédő.

További információk az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17./b-c.), a +36-1-877-4430-as telefonszámon és az iroda@euromotor.hu e-mail címen.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending