Csatlakozz hozzánk

Blog

Nyerj nálunk jegyet Kunmadárra!!

TM Facebook játék: nyerjetek nálunk páros belépőket Kunmadarasra!!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Van 10 jegyünk a szezon egyik legnagyobb hazai motorsport-eseményére, a jövő hétvégi kunmadarasi őrületre! Hivatalos nevén az UEM Dragbike EB nyitófutamát tartják (ismét) itthon, de ennél még sokkal-sokkal többet jelent (számtalan meghívott drag autó és motor különlegesség, esti buli stb.) a már régóta hagyományosnak mondható Motoros Majális, vagyis a kunmadarasi rendezvénysorozat első fordulója. Benzingőz (methanol) imádóknak kötelező program! Nyerd meg nálunk a belépődet, a spórolt pénzt tankold bele a vasba és irány Kunmadár!

Ráadásul ha velünk játszol és Fortuna is Téged akar a kunmadarasi reptér betonján látni, akkor a csajodat vagy a motoros haverodat is beviheted, mert páros belépőket nyerhetsz. Ehhez facebookos rajongói oldalunkon két, Kunmadárral kapcsolatos kérdésre kell válaszolnod, amiket ha elsőre nem is tudsz kitalálni, korábbi Kunmadaras-cikkeinkből kipuskázhatod a megoldást. Csakhogy sietned kell, mert aki először kommenteli a helyes megfejtést, az kaparintja meg az 5000 forint értékű páros beugrót. Ha esetleg félmegoldások születnek, vagyis egy ember az egyik, egy a másik kérdésre tud pontosan válaszolni, akkor bedobjuk jó kis pótkérdésünket – és aki erre előbb válaszol, annak biztosan nem kell fizetni a pénztárnál a benzingőz- és gumifüst adagjáért.

De hogyha lecsúszol erről a két kérdésről, akkor is van még lehetőséged “besurranni” a bulira, mivel maradt még 4 darab páros beugrónk. Ezekért már nem is kell annyira megdolgoznod (de csak sorsolás útján nyerhetsz): nyomj egy “Tetszik”-et a Honda Motoros Majális, vagy ha úgy tetszik, a Dragbike EB beharangozó videójára Facebook oldalunkon. A “lájkolók” között kisorsoljuk a maradék négy darab páros belépőt, amelyek segítségével még könnyebben tapasztalhatod meg, hogy milyen, amikor a hangerő a gyomrodba vág! Hozzászólásban indokoljátok meg, miért lenne jó ott lenni Kunmadarason. A legszellemesebb indokok írói nagyobb eséllyel pályáznak a jegyekért… 😉

A két, egyenként 2.500 forintot (és egy sor megfizethetetlen élményt) érő kérdést és a “kedvelendő” videót a holnapi (szombati) nap folyamán tesszük közzé facebookos rajongói oldalunkon és az említett beharangozó filmecskét egészen kedd délig lehet “lájkolni” – megadva ezzel az esélyt magadnak, hogy ingyen bejuss a szezon egyik garantáltan legnagyobb durranására. A nyertesek nevét kedd este hirdetjük ki, ugyanezen a fórumon. Hajrá! Hangolódjatok ezerrel, mert “ez durva lesz!”

Találkozzunk ‘Madarason!

Motoros üdvözlettel:
A TesztMotor csapata


Aki tavaly ott volt, az tudja…


…milyen élményre számíthat az ember az EB-nyitányon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending