Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nyerj MotoGP TV kódot!!!

Az első háromszáz megfejtő biztosan nyer és lehet, hogy tőlem is kap valamit!
 
 
 

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Új magyar csapat a MotoGP-n!

Valószínűleg ebben a pillanatban is éppen ott vannak valamelyik versenypálya szélén és a kommentátor a helyi ország nyelvén köszönti a kedves nézőiket: „Szeretettel köszöntöm kedves nézőinket innen a helyszínről, élőben. A mikrofonnál Horváth József – Totos- és pillanatokon belül kezdetét veszi…”

(Persze Totos, biztos csak a pitgirl-ök miatt vagy ott) /a szerk./ Szóval ők azok, akik az idei évtől minden MotoGP versenyt élőben közvetítenek az interneten keresztül a motorsport rajongóinak. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a verőfényes napsütésben sütkérezve a rajtrácson szédelegnek a pit-girl rengetegben, miközben folyamatosan szürcsölik valamely cég energiaitalát (sajnos). Egy közepesen túl-légkondicionált helységben ülnek – közvetlenül a rajtrács felett, a televíziós közvetítőállomások egyikében- három napon át és próbálják megváltani a világot. A Motoros világot.

Elképesztő körbenézni, hiszen jobbra és balra a világ miden tájáról érkező televíziós társaságok kommentátorai, akik egyaránt a rajtrácsot bámulják és közvetítik annak minden mozzanatát. Ez egy igazi világsiker, hiszen ezt a versenysorozatot az egész földkerekségen több mint egymilliárdan nézik. Ennek a sikertörténetnek lett részese idén a Neteyes Kft. is, akik a Dorna Sporttal megállapodva sajátos módon közvetítenek. Ez a magyar csapat ugyanis nem a televizió korlátolt határaiban gondolkodva oltja a MotoGP rajongók versenyszomját, hanem kizárólag az interneten. Hányszor kellett lemondani a kedvenc sportunk nézéséről csak azért, mert a család nyári programja során nem voltunk tv közelben… Ennek mostantól vége, hiszen az inteneten bármikor elérhető a versenysorozat élőben. Sőt, ha valaki lemaradt volna az élő közvetítésről, akkor azt felvételről pótolhatja (ugye aktuális ez a tipp?!).

Szóval már létezik egy internetes portál, ahol a MotoGP minden versenye élőben nézhető, magyar kommentárral, közvetlenül a verseny helyszínéről! A neve: www.motogptv.hu. Az internet növekedésével a televíziózás teljes mértékű átalakulása várható, aminek első jeleit már érezhetjük. A MotoGP TV ereje éppen ebben van, hiszen ez a magyar csapat most elsőként kapott lehetőséget a MotoGP versenyeinek közvetitésére!

Jelenleg úttörő munkát végeznek, és egyre több lehetőséget kapnak a közvetítések szinesítésére (mint például a versenyzők és csapattagok megszólaltatására, vagy pályabemutatásra, esetleg friss és közvetlen információk szolgáltatására). Ráadásul nemcsak a versenyeket, hanem az azt megelőző időmérőket és warm up-okat is élőben közvetítik minden versenyhétvégén, amelyet rajtuk kívül egyetlen csatorna sem! Ennek a munkának pedig mindenki élvezheti a gyümölcsét, amihez nem kell mást tennie, csak regisztrálni a MOTOGPTV.HU oldalán és előfizetni SMS-ben a kódért, amivel nézhető a közvetités.
Most azonban a [tesztmotor.hu] jóvoltából, ingyen is hozzájuthatsz egy kódhoz, amellyel a 2008-as – hátralévő- versenyeket élőben nézheted.

Nem kell mást tenned, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni:

Részt vesz-e magyar csapat a MotoGP versenysorozat valamely kategóriájában?
A.) IGEN, a Team Toth Aprilia
B.) NEM

 

A helyes válasz betűjelét kérjük elküldeni az motogptv1@neteyes.hu (Klikk ide) levélcimre. Az első háromszáz helyes megoldást beküldők mindegyike 8.000Ft értékű, egész szezonra érvényes kódot kap ajándékba, míg a további helyes megoldást beküldők között, újabb kétszáz darabot sorsolunk ki a [tesztmotor.hu] jóvoltából!

 
Ez meg itt a ráADÁS ajándék:
 
 
 
 
 

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending