Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nyerj MotoGP TV kódot!!!

Az első háromszáz megfejtő biztosan nyer és lehet, hogy tőlem is kap valamit!
 
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Új magyar csapat a MotoGP-n!

Valószínűleg ebben a pillanatban is éppen ott vannak valamelyik versenypálya szélén és a kommentátor a helyi ország nyelvén köszönti a kedves nézőiket: „Szeretettel köszöntöm kedves nézőinket innen a helyszínről, élőben. A mikrofonnál Horváth József – Totos- és pillanatokon belül kezdetét veszi…”

(Persze Totos, biztos csak a pitgirl-ök miatt vagy ott) /a szerk./ Szóval ők azok, akik az idei évtől minden MotoGP versenyt élőben közvetítenek az interneten keresztül a motorsport rajongóinak. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a verőfényes napsütésben sütkérezve a rajtrácson szédelegnek a pit-girl rengetegben, miközben folyamatosan szürcsölik valamely cég energiaitalát (sajnos). Egy közepesen túl-légkondicionált helységben ülnek – közvetlenül a rajtrács felett, a televíziós közvetítőállomások egyikében- három napon át és próbálják megváltani a világot. A Motoros világot.

Elképesztő körbenézni, hiszen jobbra és balra a világ miden tájáról érkező televíziós társaságok kommentátorai, akik egyaránt a rajtrácsot bámulják és közvetítik annak minden mozzanatát. Ez egy igazi világsiker, hiszen ezt a versenysorozatot az egész földkerekségen több mint egymilliárdan nézik. Ennek a sikertörténetnek lett részese idén a Neteyes Kft. is, akik a Dorna Sporttal megállapodva sajátos módon közvetítenek. Ez a magyar csapat ugyanis nem a televizió korlátolt határaiban gondolkodva oltja a MotoGP rajongók versenyszomját, hanem kizárólag az interneten. Hányszor kellett lemondani a kedvenc sportunk nézéséről csak azért, mert a család nyári programja során nem voltunk tv közelben… Ennek mostantól vége, hiszen az inteneten bármikor elérhető a versenysorozat élőben. Sőt, ha valaki lemaradt volna az élő közvetítésről, akkor azt felvételről pótolhatja (ugye aktuális ez a tipp?!).

Szóval már létezik egy internetes portál, ahol a MotoGP minden versenye élőben nézhető, magyar kommentárral, közvetlenül a verseny helyszínéről! A neve: www.motogptv.hu. Az internet növekedésével a televíziózás teljes mértékű átalakulása várható, aminek első jeleit már érezhetjük. A MotoGP TV ereje éppen ebben van, hiszen ez a magyar csapat most elsőként kapott lehetőséget a MotoGP versenyeinek közvetitésére!

Jelenleg úttörő munkát végeznek, és egyre több lehetőséget kapnak a közvetítések szinesítésére (mint például a versenyzők és csapattagok megszólaltatására, vagy pályabemutatásra, esetleg friss és közvetlen információk szolgáltatására). Ráadásul nemcsak a versenyeket, hanem az azt megelőző időmérőket és warm up-okat is élőben közvetítik minden versenyhétvégén, amelyet rajtuk kívül egyetlen csatorna sem! Ennek a munkának pedig mindenki élvezheti a gyümölcsét, amihez nem kell mást tennie, csak regisztrálni a MOTOGPTV.HU oldalán és előfizetni SMS-ben a kódért, amivel nézhető a közvetités.
Most azonban a [tesztmotor.hu] jóvoltából, ingyen is hozzájuthatsz egy kódhoz, amellyel a 2008-as – hátralévő- versenyeket élőben nézheted.

Nem kell mást tenned, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni:

Részt vesz-e magyar csapat a MotoGP versenysorozat valamely kategóriájában?
A.) IGEN, a Team Toth Aprilia
B.) NEM

 

A helyes válasz betűjelét kérjük elküldeni az motogptv1@neteyes.hu (Klikk ide) levélcimre. Az első háromszáz helyes megoldást beküldők mindegyike 8.000Ft értékű, egész szezonra érvényes kódot kap ajándékba, míg a további helyes megoldást beküldők között, újabb kétszáz darabot sorsolunk ki a [tesztmotor.hu] jóvoltából!

 
Ez meg itt a ráADÁS ajándék:
 
 
 
 
 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending