Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nyerj Kawasakit!

Tervezz és nyerj egy egyedi Kawasaki ER-6n-t!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Tervezz és nyerj egy egyedi Kawasaki ER-6n-t!

2009-ben az új ER-6n bemutatásával a Kawasaki tovább erősíti pozícióját a naked középosztályban. A soros, kéthengeres, 650-es motor fiatalos és stílusos karakterének kihangsúlyozására a Kawasaki dizájn versenyt hirdet, melyen mindenki próbára teheti képzelőerejét, és akár meg is nyerheti az általa tervezett ER-6n-t.

A www.kawasaki.hu/ER-6n  oldal virtuális fényezőstúdiójában elkészítheted és bemutathatod a saját dizájnodat. Sőt, kellő népszerűsítéssel a Tiéd is lehet a motor!

Hogyan nyerhetsz egy ER-6n-t? Szerezd meg a legtöbb szavazatot! Az oldalon minden fontos információt megtalálsz, de nézz be a Kawasaki blog oldalára is, ahol további híreket olvashatsz.

Február 2-től április 19-ig van lehetőséged arra, hogy készíts egy saját ER-6n dizájnt és hívd meg a lehető legtöbb Barátodat, hogy szavazzon a Te művedre! Barátaid is nyerhetnek a szavazatukkal. A szavazók közül 3 szerencsés egy eredeti Kawasaki  zsekit nyer.

A győztes dizájnt Franciaországban festik meg az OCD stúdióban. Nézd meg az OCD már elkészült művéről szóló videót a magyarországi Kawasaki YouTube oldalon:

Jó szórakozást!

Comments

comments

Trending