Connect with us
Suzuki

Akciók

Nyerj GP jegyet a Talma.hu-val!

Regisztrálj és légy aktív, vagy gyűjts pontokat és Te is ott lehetsz Brno-ban szurkolni

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Regisztrálj és légy aktív, vagy gyűjts pontokat és Te is ott lehetsz Brno-ban szurkolni

Nem tudom mikor néztétek utoljára Talmácsi Gábor weboldalát, de ha már régen, akkor gyorsan pótoljátok a mulasztásotok. Mindent megtudhattok Talmáról a www.talmavilaga.hu oldalon, videók, személyes beszámolók, interjúk, képek, fórum, minden amit csak el lehet képzelni. Most pedig még akár nyerhettek is a Talma.hu jóvoltából, természetesen mi mást, mint Brno-i MotoGP jegyeket (2 nyereményjátékkal egyenként 3db 3 napos C+F szektorosat)

Az egyik esély a nyerésre viszonylag egyszerű. Augusztus 3-ig regisztrálni kell a talma.hu oldalon, majd a játék ideje alatt a három legaktívabb tag szurkolhat majd testközelből Talmának. A regisztrált felhasználók bejelentkezéssel vehetnek részt a játékban, és akkor számítanak a  legaktívabbnak, ha minél többször ellátogatnak a weboldalra, és minél többször írnak a fórumba. A bejelentkezésen és a fórumba íráson kívül más feltételknek nem kell megfelelni, viszont a regisztrációnál értelemszerűen pontos és valós adatokat kell megadni. Az eredményhírdetés 2009. augusztus 3-án délben lesz, a nyertesek listája a talma.hu oldalon lesz közzéteszve. További részletet is infót ott találtok.


Kattintsatok a képre, regisztráljatok és nyerjetek!

A másik játékuk pedig egy pontgyűjtő akció. A nyeremény szintén ugyanaz, 3db Brno-i belépő a MotoGP-re. A lényeg, hogy a talma.hu partnereinek termékeiből, szolgáltatásaiból kell vásárolnotok, majd az ezt igazoló blokkot, számlát legkésőbb 2009. augusztus 3 éjfélig elküldeni a media@talma.hu címre, vagy faxon a76/ 509-054-es számra. Minden 1.000 Ft után 1 pontot írnak jóvá, a talma.hu webáruház termékei esetén pedig pont kétszer annyit. A legtöbb pontot gyűjtő 3 felhasználó pedig megnyeri a C+F szektoros jegyek egyikét. A partnerek a követekzők:

MOL:
•    Üzemanyag
•    Kenőanyag
•    Szolgáltás

Schwarzkopf & Henkel
•    Teljes termék paletta

T-mobile:
•    Készülék
•    Feltöltő kártya

BERIK
•    Teljes termék paletta

SHARK
•    Teljes termék paletta

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending