Connect with us
Suzuki

Kirakat

Nyerj egy közös motorozást Talmácsi Gáborral!

Egy teljes napon át tartó tréninget nyerhetsz most a MotoGP sorozat 125-ös kategória 2007-es világbajnokával, Talmácsi Gáborral a Lotus Cleaning és a SHELL segítségével

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ha szeretnél egy teljes napon át együtt motorozni Talmácsi Gáborral a versenypályán, miközben az évtizedek alatt gyűjtött tapasztalatait megosztja veled, hogy profibbá és gyorsabbá válhass! Nem kell mást tenned mint, hogy vásárolsz bármely magyarországi Shell töltőállomáson 1 db tetszőleges Motoline terméket 2020. szeptember 01. és 2020. szeptember 30. között és a vásárláskor kapott blokkot az elérhetőségeiddel feltöltöd a szöveg alján feltüntetett oldalon.

Nyeremények:

  • 3 darab – Egy egésznapon át tartó exkluzív motoros tréning Talmácsi Gáborral. A motoros képzés során Talmácsi Gábor a versenyzői karrierje során szerzett tudását és tapasztalatát osztja meg a nyertesekkel. Bemutatja a versenypálya optimális íveit, vezetéstechnikai továbbképzést nyújt, beállítja a motorod a versenymérnökei segítségével, segít hogy növelhesd a komfortérzeted, fokozhasd a koncentrációd. Technikákat leshetsz el tőle a pályán az együtt motorozás alkalmával.
  • 1 darab – Páros pályamotorozás Talmácsi Gábor mögött ülve egy versenypályán. A nyertes Talmácsi Gábor mögött ülve egy speciálisan erre a célra átalakított motorral megtapasztalhatja a versenymotorozás élményét.

A nyereményjáték időtartama: 2020. szeptember 01. – szeptember 30.

Gyűjts Shell ClubSmart pontokat a Shell Shopban vásárolt Motoline termékekkel! Most minden elköltött 250 forint után 1 pontot kapsz. A Motoline Universal Cleaner, Motoline Clear Plexi, Motoline Mud Removal kiemelt termékekkel még több, azaz 70 ClubSmart pontot gyűjthetsz!

A Játékszabályzatot innen tudod letölteni: jatekszabalyzat

A vásárlást igazoló blokk eredeti példányát a nyereményjáték lezárulta után további 1 hónapig, illetve nyertesség esetén a nyeremények átadásáig meg kell őrizni!

A vásárlási blokkot ide tudod feltölteni: BLOKK FELTÖLTÉSE

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending