Csatlakozz hozzánk

Hírek

“Nyeregbe!” – szombaton BMW-szezonnyitó

A BMW szokásos idénynyitóján megismerheted a márka 2011-es újdonságait

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: BMW

A  „Nyeregbe!” nevű BMW-eseményen az érdeklődők az új  K1600GT/GTL, a frissített R1200R és a G650GS modellekkel is megismerkedhetnek.

2011. március 19-én, szombaton rendezik meg immár hagyományos szezonnyitó rendezvényeiket az európai, köztük a magyarországi BMW márkakereskedések. Az eseményeken először találkozhatnak az érdeklődők a bajor gyártó 2011-es modellkínálatával.

A teljesen új konstrukciójú, soros hathengeres motorral szerelt BMW K1600GT és K1600GTL modellek érkezését nagyfokú érdeklődés kíséri már tavaly őszi kölni bemutatójuk óta. A bajor gyártó új luxus-túramotorjai nem csupán arra készültek, hogy felfrissítsék a BMW túramotor kínálatát, hanem azért is, hogy új mércét állítsanak kategóriájukban. A naked motorok kedvelőinek a felfrissített BMW R1200R roadsterrel kedvez a gyártó, amely a már megszokott változaton kívül mostantól küllős kerekekkel szerelt „Classic” verzióban is elérhető.


Többek között a BMW két új hathengeres luxustúrázójával is megismerkedhetnek az érdeklődők

Az enduro szegmensben meghatározó szerepet betöltő BMW GS sorozathoz a 2011-es modellévtől újra csatlakozik a belépőszintet képviselő, 650 cm3-es, egyhengeres erőforrással szerelt BMW G650GS, amely arra hivatott, hogy folytassa a BMW majd két évtizede, a Funduro-val kezdődött sikertörténetét az egyhengeres endurók terén. A „Nyeregbe!” események üzenetéhez igazodva a híres brit fényképész, Rankin készített inspiráló fotósorozatot, amellyel a BMW minden kedves motorrajongót szeretettel meghív, 2011. március 19-re a legközelebbi BMW Motorrad szalonba (Budapest, Balatonboglár, Győr, Nyíregyháza).

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending