Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

“Nyeregbe!” – szombaton BMW-szezonnyitó

A BMW szokásos idénynyitóján megismerheted a márka 2011-es újdonságait

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: BMW

A  „Nyeregbe!” nevű BMW-eseményen az érdeklődők az új  K1600GT/GTL, a frissített R1200R és a G650GS modellekkel is megismerkedhetnek.

2011. március 19-én, szombaton rendezik meg immár hagyományos szezonnyitó rendezvényeiket az európai, köztük a magyarországi BMW márkakereskedések. Az eseményeken először találkozhatnak az érdeklődők a bajor gyártó 2011-es modellkínálatával.

A teljesen új konstrukciójú, soros hathengeres motorral szerelt BMW K1600GT és K1600GTL modellek érkezését nagyfokú érdeklődés kíséri már tavaly őszi kölni bemutatójuk óta. A bajor gyártó új luxus-túramotorjai nem csupán arra készültek, hogy felfrissítsék a BMW túramotor kínálatát, hanem azért is, hogy új mércét állítsanak kategóriájukban. A naked motorok kedvelőinek a felfrissített BMW R1200R roadsterrel kedvez a gyártó, amely a már megszokott változaton kívül mostantól küllős kerekekkel szerelt „Classic” verzióban is elérhető.


Többek között a BMW két új hathengeres luxustúrázójával is megismerkedhetnek az érdeklődők

Az enduro szegmensben meghatározó szerepet betöltő BMW GS sorozathoz a 2011-es modellévtől újra csatlakozik a belépőszintet képviselő, 650 cm3-es, egyhengeres erőforrással szerelt BMW G650GS, amely arra hivatott, hogy folytassa a BMW majd két évtizede, a Funduro-val kezdődött sikertörténetét az egyhengeres endurók terén. A „Nyeregbe!” események üzenetéhez igazodva a híres brit fényképész, Rankin készített inspiráló fotósorozatot, amellyel a BMW minden kedves motorrajongót szeretettel meghív, 2011. március 19-re a legközelebbi BMW Motorrad szalonba (Budapest, Balatonboglár, Győr, Nyíregyháza).

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending