Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Nyáregyházán kezdődött az idei Yamaha év

Nyáregyházán, egy világszinvonalú pályán póbálhattunk ki rengeteg Off-Road YAMAHA modellt. Ezek az YZ 250F és 450F-es krosszmotorok, a Raptor, Grizzly és a Rhino quadok voltak.
 

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG
 
 
 
 
 
 
Forgattunk is, az RTL Klub Autómánia műsorának stábjával, ahol majd láthatjátok azt az orros ugrást, amit az elméleti oktatás hiányának következtében hatalmas eséssel fejeztem be. Ha műsorra kerül előre, szólok.
 

Nyáregyháza felé haladva vettem észre egy táblát, miszerint felnőtteknek 2000, gyerekeknek 1000 forintért lehet használatba venni a pályát. Ezek az árak igazán a magyar fizetésekhez vannak igazítva. Bővebb felvilágosítást az alábbi képen lévő webcímen kaphattok.

 
Most viszont térjünk vissza a Yamaha háza tájára. Megtudtuk, hogy a hangvillás gyártó 2008-ban a minőségi kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt hazánkban, ezért megtettek néhány szükséges intézkedést. Egy új, minőségibb kiszolgálási rendszert állítottak fel, és bezártak néhány kereskedést. Idén 23 kereskedésben lehet kapni a cég termékeit, az eddigi 29-el szemben. 4 kiemelt kereskedésben lehet a teljes ATV kínálattal találkozni, ahol majd ki is lehet ezeket próbálni. 3 vízparti kereskedés lesz, ahol csak a Marine termékek lesznek kaphatóak, de mindegyik motorkereskedésben mindent meg lehet vásárolni.

Nagy hangsúlyt fektet idén a gyár a gyári alkatrészek eladására, és a gyári olaj a YAMALUBE bevezetésére is. Ez az az olaj, amit speciálisan fejlesztenek a motorjaikhoz, tehát ez a legjobb, amit bele lehet önteni egy Yamahába.

 

 

Az új modellek mellett ( XC125 E Vity, XP 500 T-Max, WR 250FR/FRX, TT-R 50, XTZ 660 Teneré, YZF-R125, YBR 125 Custom, YZF-R6R, YXR 700 RHINO) hírt kaptunk arról is, hogy bemutatták a világ legerősebb hajóra való külmotorját, ami 5330 köbcentis és 350 lóerős. És még egy jó hír: végre elindul a Yamaha R széria márkakupa!!!
Az R széria gyártása 10 évvel ezelőtt kezdődött, így most végre elindul az R szériás kupa is. AZ R1 és az R6 tulajdonosok immár itthon is kiélhetik versenyzői énjüket a Hungaroringen lebonyolításra kerülő, ötfordulós versenysorozaton.
A profik messze elkerülik majd a rajtrácsot, ezzel teret engedve a jó hangulatú, baráti, amatőr versenyeknek.
 

 

Ugyanez igaz a
Rator kupára is, aminek az első versenye már áprilisban indul.

Bemutatkoztak még a Jet Ski család új tagjai is, egy állós és egy 200 lóerő fölötti ülős kíséretében.

A hazai versenysportban új csapat jött létre a Yamaha Karsai szárnyai alatt, akik a köztársaság kupában és a Dunlop Trophyban fognak indulni.
Marad a Yamaha Citynek is csapata, de teljesen megváltozott a felállás a Factory Racing VB-re távozásával. Kovács Niki és Péntek László lesz a főversenyző, és utánpótlás neveléssel is foglalkoznak mostantól.
A Yamaha Surman égisze alatt dolgozik tovább, a Talmácsi motorsport akadémia, ahol a nebulók PW50, YZF-R125, és R6-os motorokkal tanulhatnak, a Kakucsringen.
Off-road vonalon marad a Yamaha Fehér csapata, YZ 85, YZ 250F és YZ 450F típusú motokkal.

A legközelebbi esemény már nemsokára itt lesz a kereskedésekben. Február 15-én 18 óra 30-kor mutatják be országszerte az új R6-ost, ünnepélyes keretek között.

 

 
Ebben az időpontban ott a helyetek valamelyik kereskedésben, úgyhogy ne felejtsétek el beírni a naptárba!
A kereskedők listáját a www.yamaha-motor.hu oldalon megtaláljátok.

Benkő Zsolt

Galéria:
 
 
 
 

 
 
 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending