Csatlakozz hozzánk

Blog

Nyárbúcsúztató Citadellás találkozó

A Citadellán jártunk, itt búcsúztattuk MOL Motoros Angyalainkkal a nyarat

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A fotókért kattintsatok ide!

Szeptember 3, szombat. Vége a nyárnak, a kánikulának, a strandolásnak, nyakunkon az ősz, aztán megint itt a tél. A motor meg megy a garázsba..

Na, de szaladjunk ennyire előre. Főleg, hogy már korán reggel egyértelmű volt, az első őszi Citadellás motorostalálkozón és felvonuláson jó idő lesz, olyan igazi motorozni való idő. Több száz cimborával együtt búcsúztathatjuk az elmúlt szép hónapokat.

Már fél 3-kor a Gellért-hegy tetején voltunk, igaz. motoros rajtunk kívül nem nagyon akadt. Aztán lassan szállingózni kezdtek a kétkerekű emberek, és az indulásra jókora tömeg verődött össze, ahogy az illik minden Citadellás bulin. Egyre többen keresnek minket, jönnek oda a MOL Motoros Angyalos vízért, és köszöntenek minket jó ismerősként. Fújtunk láncot, ragasztottunk matricát, és felavattuk a szerszám készletünket is egy láncfeszesség állítás erejéig! Szeretünk ide járni, jó ennyi motorost együtt látni és jó érzés tudni, hogy mindenkit ugyanaz vonz ide hónapról hónapra.

Új útvonalon tekeregtünk a városban. Szokásosan az Erzsébet hídon hajtottunk át, aztán tovább egyenesen, egy balra kanyar az Astorián, majd egy újabb balos a Deák térnél. Az egykor Roosevelt-nek hívott Széchenyi téren keresztül a Lánchídon át be az alagútba, aztán ismét balra a Mészáros úton a BAH csomóponthoz, és a Budaörsi úton kifelé Mányig.

Októberben 8-án veletek ugyanott a Citadellán!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending