Csatlakozz hozzánk

Hírek

NSC50R: megérkezett

A szuper-gazdaságos Honda NSC50R(epsol) megérkezett a hazai kereskedésekbe, és az ára is megvan

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Megnyerő árával és fényezésével próbál rajongókat szerezni a Honda új, 2013-as robogója, a “rendszám nélküli” kategória vagány versenyzője, az NSC50R. A modell a tavaly bemutatott NSC50 Vision “Racing”, vagy ha úgy tetszik, Repsol verziója.

Az 50cm³-es robogók európai piacán rendkívül erős a verseny. Egy robogónak sok szempont alapján kell megfelelni a vásárlók igényeinek – nemcsak a megfizethető ár, megnyerő dizájn, alacsony fenntartási költségek és a fogyasztás (akár min. 2,2 liter!), hanem a megbízhatóság, hosszú élettartam és a minőség szintén szükségesek ehhez.

A fiatalok többsége – az ár mellett – a külsőségek alapján dönt elsősorban. Az érettebb korú vásárlók viszont inkább megfontoltan mérlegelnek az élettartam és praktikusság szempontjai alapján, hogy mit válasszanak (bár vélhetően a stílus náluk is fontos szerepet játszik). Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a legtöbb ötvenes robogó rendelkezik ezen tulajdonságok egyikével-másikával, de nem minddel.

A Honda majd hatvanévnyi gyártásban szerzett tapasztalattal, és a motorgyártásban kifejlesztett technológiai tudással felvértezve alkotta meg NSC50R modelljét, ami olyan relatíve megfizethető és hatékonyan használható robogót, amely Repsol-stílusával (fényezésével) hívja fel magára a figyelmet. Valószínűleg sokáig gondtalanul használható társ az iskolába, egyetemre vagy munkahelyre ingázáshoz is.


Az NSC50 539 ezerbe kerül, a Repsol-fényezés felára 30.000 forint


Nagy rá az esély, hogy jövőre ilyennel járnak majd a GP-versenyzők a bokszban… Az új modell már megtekinthető a szárnyas márkakereskedésekben

Forrás: Honda

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending