Csatlakozz hozzánk

Blog

Novemberi MOTUL-játék

Folytatódik MOTUL játékunk, de mostantól mindenki kap valamit, illetve a főnyeremény is megváltozik

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Folytatódik MOTUL játékunk, de mostantól mindenki kap valamit, illetve a főnyeremény is megváltozik

Az előző havi MOTUL-játékunk kérdéseként írnotok kellett egy csapatot a MotoGP-ből vagy a Superbike-ból, amit idén többek közt a MOTUL is szponzorál. Több helyes válasz közül is válogathattok: Team Rizla Suzuki, Team Yamaha Tech 3 vagy a Team Suzuki Alstare. A szerencsés nyertes Á.Gergely lett Budapestről, gratulálunk!

A novemberi játékon is a megszokott felállással találkozhattok: mi felteszünk egy kérdést, ti elkülditek a helyes választ és a hónap végén kisorsolunk egy nevet. A nyeremény viszont új lesz, mert mostantól egy motortakaró ponyvát és egy MOTUL Wash & Wax tisztítószert vihettek haza. Viszont a többieknek is jár meglepetés, amit most gonosz módon nem árulunk el, ha jól válaszoltok, akkor egy válasz e-mailben megtudhatjátok. Tehát mostantól mindenki kap valamit, a főnyeremény persze csak egyvalakié lehet.

A novemberi  MOTUL-játékunk kérdése
Írjátok meg az egyik nyeremény, a MOTUL Wash & Wax tisztítószer helyes használatának három lépését.

Nehéznek tűnik, de ne essetek kétségbe. A nyeremény felajánlója, a MOTUL-Mintabolt honlapján található “Motorkerékpár ápolási tanácsadó” című kis virtuális kiadványban megtaláljátok a helyes választ. Egyébként sok hasznos információt találhattok benne, ettől függetlenül is érdemes átböngészni, ha van rá pár percetek. Ha nagyon nincs, akkor annyit segítünk, hogy a megfejtésért a “szezon közben’ fejezetben a “mosás víz nélkül” cím alatt keresgéljetek. Remélem nem lehetetlen feladat és ha ti is így gondoljátok, akkor november legvégéig küldjétek el azt a bizonyos három lépést és nyerjetek! December elején pedig sorsolunk!

A válaszokat a következő címre várjuk névvel, címmel és telefonszámmal:

e-mail cím: jatek@tesztmotor.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
a levél tárgya: “MOTUL-játék”

Sok szerencsét kívánunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending