Connect with us

Hírek

November 27-én adakozó kedd! Gondolj a Magyar Mentőmotor Alapítványra!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Magyar Mentőmotor Alapítvány idén egy lélegeztetőgépet szeretne venni az összegyűlt adományokból!

Mint tudjátok ti is, egy balesethez egy mentőmotor negyed annyi idő alatt képes odaérni, mint egy mentőautó, s ennek köszönhetően képes olyan állapotba hozni a sérültet, hogy a mentősnek könnyebb dolga legyen, valamint ennek köszönhetően már sokak életét sikeresen megmentették.

Mi motorosok tudjuk jól, hogy az élet egy kiszámíthatatlan játék, amiben néha hiába játszol helyesen, a kocka nem mindig pördül a hatosra.

Ezért most arra kérünk minden motorost, hogy tegyenek valami jót a közösségért, tegyenek valami jót egymásért, tegyenek jót önmagukért, mert adni nem csak karácsonykor, mindig jó, s ilyen nemes ügyet támogatni egyenesen öröm!

Azok számára, akik támogatják a Magyar Mentőmotor Alapítvány célját, a Harley-Davidson Budapest felajánlotta, hogy akik 2018. november 27-én adakoznak, egy sorsoláson vesznek részt, aminek nyertese egy két főre szóló heti jegyet kap a jövőre megrendezésre kerülő hatalmas rendezvényükre, a 20. Open Road Festre, s mindemellett a Bridgestone is felajánlott egy igen nagylelkű, 100.000.- forint értékű gumiutalványt a cél érdekében.

Adakozni ITT tudsz.

A Facebook-on pedig ITT találsz erről információt!

MENTSÜNK EGYÜTT ÉLETET – IDŐBEN, MINDEN IDŐBEN!

“Ha nagy a baj, mi segítünk elsőként. Mentőmotorosaink átlag 10 perc alatt a helyszínre érnek, ha életmentésről van szó! A gyorsaság és szaktudás adott, de a sikerhez eszközök kellenek. Az eszközökhöz pedig Ti!

Hozzájárulásoddal egy új lélegeztetőgép vásárlását, közvetve pedig a hazai motoros mentést segíted.

Köszönjük Alapítványunk, motorosaink nevében, és köszönjük azok nevében is, akik adományod segítségével kapnak esélyt arra, hogy életben maradjanak.” – Magyar Mentőmotor Alapítvány

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending