Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Tesztgyőztes középkategóriás: Nolan N87

A Nolan 2014/15-ben legnagyobb darabszámban eladott sisakjának, azaz
bestsellerének utódjaként megérkezett az N87, mely most mérvadó tesztet nyert

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A többszörös tesztgyőztes, népszerű N86 továbbfejlesztett verziója a Nolan zárt bukósisak- palettájának a top terméke, elegáns, ugyanakkor sportos dizájnnal és innovatív technológiai elemek sokaságával.

A sisak két különböző héjmérettel készült, és elődjéhez képest újdonság, hogy egy innovatív, önfeszítő pleximechanikával szerelték fel, amely speciális működésének köszönhetően nagyobb felületű Pinlock páramentesítő lencse helyezhető a plexire, továbbá csökkenti a véletlen felnyílás/lecsukódás kockázatát, valamint a csapadék beszivárgását is.

A bélés újratervezett, belsőleg pedig dupla sűrűségű, mikro-perforált anyagokból készült. A legmagasabb fokú komforthoz hozzájárul a szemüvegesek igényeit figyelembe vévő Eyewear Adaptive rendszer, illetve a széles, perforált szélterelő (bogárháló).

A bukó fejlett szellőzőrendszerrel rendelkezik, köszönhetően a tesztelt, ún. Airbooster technológiának.

A termék felszereltségei közé tartozik még többek között a különösen széles (ultra széles) plexi, a teljesen állítható VPS napellenző, amely 400-as UV-tartományig véd. A szíj Microlock2 (dupla csatos) csattal zárható, a sisak N-Com kommunikációs és – igazi újdonságként – ESS (Emergency Stop Signal, azaz Vészfékezés Jelzés) előkészítéssel rendelkezik.


Összesen 23 féle fényezéssel érhető el, ezek közül 6 alapszín, 17 látványos dekorfényezés; XXS-től XXXL–es méretig kapható. Az ára 60 000 Ft-tól alakul.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Trending