Connect with us
Suzuki

Akciók

Nolan, X-lite: újabb tesztsikerek

Kiváló eredményeket értek el az EuroMotor termékei az európai motoros szaksajtó tesztjein.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Újabb kiváló eredményeket értek el az EuroMotor Kft. által forgalmazott termékek az európai motoros szaksajtó tesztjein.

A neves brit hetilap, a Motorcycle News (MCN) 2009. április 9-i száma szerint a 400 font alatti kategóriában az X-lite X-701-es bukósisak a legjobb választás (Best under £400). A lap kiemeli, hogy az X-602-es típushoz hasonlóan az X-701 is három héjméretben készül, exkluzív, elasztikus mikroszálas anyagból gyártott Unitherm Light bélése pedig aktívan szabályozza saját légáteresztő képességét. Az MCN további előnyként említi az ívelt felületű, karcmentes plexit, illetve a mozgatómechanikát, amely lehetővé teszi a plexi reteszelését.

A német Motorrad & Reisen túramotoros magazin 2009. március-áprilisi számában a Nolan egyik újdonságát, az N43 Airt tesztelte. A modell különlegessége, hogy kivehető állvédőjének köszönhetően megkapta a nyitott és a zárt sisakokra vonatkozó homologizációt is. Az N43 Air rendkívül sokoldalú bukósisak, moduláris felépítésének köszönhetően hat különböző konfigurációban használható, igazodva a vezetési stílushoz, az időjáráshoz és a motor típusához. A Motorrad & Reisen tesztje e tulajdonságok mellett nagyra értékelte a típus rendkívül jó ár-érték arányát, modern formatervét, szellőzőrendszerét és beépített napellenzőjét is, valamint azt, hogy egyszerűen felszerelhető N-Com sisakkommunikációs rendszerrel.

Az EuroMotor Kft. által forgalmazott bukósisakok idén már többször értek el nagyszerű eredményeket a szaksajtó tesztjein. A Nolan N43 Air februárban megnyerte az olasz InMoto magazin nyitott sisakokat összehasonlító tesztjét, a második helyet pedig a Schuberth J1 szerezte meg, holtversenyben a Shark Evoline-nal. A német PS sportmotoros magazin májusi számában „Nagyon jó” minősítést adott az X-lite vadonatúj csúcskategóriás versenysisakjának, az X-802-nek. A holland Promotor magazin a sisakkommunikációs rendszereket hasonlította össze április számában, az N-Com „Nagyon jó” minősítést kapott.

Az X-lite X-802 nálunk is jól szerepelt, a Tesztmotor.hu csúcskategóriás bukókat összehasonlító tesztjén az első helyet szerezte meg (a tesztet itt olvashatjátok).

A Nolan, X-lite és Schuberth bukósisakok, valamint az N-Com kommunikációs rendszerek megvásárolhatók az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.), illetve a Nolan, X-lite és Schuberth viszonteladóknál országszerte. További információ a www.euromotor.hu honlapon és a +36 1 8774430-as telefonszámon.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending