Connect with us
Suzuki
just1 mx

Akciók

EuroMotor Kumpan robogó, Nolan bukósisak és TCX motoros csizma újdonságok

Crossover bukósisak és egy vadi új versenycsizma jelent meg az EuroMotor kínálatában

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Új Kumpan robogó tesztlehetőség a Westendnél

Már korábban írtunk róla, hogy az Euromotor elektromos robogók forgalmazásába is kezdett. Ezeket a robogókat lehet most kipróbálni április 22-én. Ha szeretnél hasítani egy csendes kört, akkor itt tudsz regisztrálni az eseményre.

Szeretettel várnak Benneteket a Föld napján, április 22-én szombaton 10:00-tól, a West End City Center főbejáratánál, illetve tetőteraszán! A Föld napja a világ legnagyobb környezeti eseménye. 192 országban kerül megrendezésre, ami több, mint 1 milliárd ember részvételét jelenti.
Hazánkban is rengeteg program kerül megrendezésre a környezetvédelem nevében. Úgy gondolták az EuroMotornál, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassák Nektek új büszkeségeiket, a német gyártású Kumpan electric robogókat és rollereket. Lehetősége nyílik mindenkinek kipróbálni a járműveket, aki elkötelezett környezetvédő és fontos számára a környezettudatos közlekedés, de az is, aki csak kíváncsi, hogy milyen egy ilyen új generációs robogót vezetni.

KUMPAN = Haver

A helyszínen megtudhattok minden információt a robogókról, rollerekről. A WestEnd ad helyet a V4 kerékpárverseny rajtjának is és rengeteg egyéb programmal készültek a Föld napjára. A hétköznapokban is támogatják a fenntartható fejlődést Zöld programjukkal.

Az alábbiakban pedig a 2017-es újdonságokat szeretnénk bemutatni a náluk kapható felszerelésekből.

Grex G4.2 Pro N-Com

A Nolan N43 Air sikermodell szinte ikonná nőtte ki magát az évek során. Ezt örökítetté tovább a tervezők apróbb változtatásokkal a Grex G4.2 Pro N-Com sisakban. Megtartották az előd legjobb technikai újításait, a Lexan külső héjat, ami rendkívül ellenállóvá teszi a sisakot,és természetesen a dupla homologizációról sem kell lemondanunk. Akár be van helyezve a kivehető állvédő, akár kivesszük, teljes védelmet élvezünk. Felturbózták a sisakot N-Comelőkészítéssel

is, így nagyon egyszerűvé válik a gyári kommunikáció beszerelése.

Grex G4.2 Pro N-Com: 57 500 Ft-tól

GREX G4.2

Nolan N40-5 GT

Közben pedig az utódmodell is kapott egy kis ráncfelvarrást, így lett a Nolan N40-5 GT az egyik legérdekesebb crossover sisak. Extra széles plexije, VPS napellenzője, az AirBooster szellő

zési rendszere teszi az egyik legjobb választássá, mind a motoros, mind pedig a robogós réteg számára. Természetesen a dupla homologizáció, a Lexan külső héj és az N-Com előkészítés itt is alapfelszereltség!

Nolan N40-5 GT: 70 500 Ft-tól

Nolan N40-5 GT

Nolan N902 (vagy N90-2)

Megérkezett a Nolan N91 utódja, az N90-2, ám az elnevezés senkit ne tévesszen meg, semmiféle visszalépés nem történt, csupán annyi, hogy a gyártó ezentúl a felnyitható sisakjait N90 néven dobja piacra, majd ezeket látja el különböző verziószámmal.

De mit is tud az N90-2?

Először is, el van látva páramentesítő Pinlock lencsével (a különböző modelleknél lehetnek eltérések), aminek előnyeit nem kell elmagyaráznunk. Szintén a jobb látási viszonyokat szolgálja a beépített UV400-as napellenző, ami Lexanból készül, így biztosan nem karcoljuk össze véletlenül sem. Ez az az anyag, amiből az autók golyóálló üvegeit is készítik, illetve a sisak külső héja is ebből készül. További nagy előnye a Dual Action nyitási mechanizmus, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a sisak véletlenül felnyíljon. Ugyanerre odafigyeltek a csatolásnál is, a Microlock2 csatnak köszönhetően itt sem hibázhatunk véletlenül. Továbbá a modell elő van készítve az N-Com kommunikációs rendszer beépítésére, ami segítségével motorozás közben is állandó kapcsolatban lehetünk.

Kell ennél több?

Nolan N90-2

 

TCX RT RACE – egy vadiúj tapasztalat

Az RT-RACE nem kevesebbet, mint a versenyzési élmény teljesen újfajta átélését ígéri számunkra. Ebben a csizmában a legjobb teljesítményt hozhatjuk ki magunkból, függetlenül attól, milyen pályán vagyunk.
Double Flex rendszerrel felszerelt – ez a poliuretán keret kellőképp flexibilis, de mégis stabilan tartja a lábat és meggátolja a bokaízület túlzott terhelését.

Természetesen itt nem állt meg a gyár a fejlesztésben, a Fasten Fit Control csatolásnak köszönhetően a csizma tökéletes illeszkedést biztosít minden típusú lábhoz – így biztos nem fogunk mellé a típusválasztással!

TCX RT RACE

ÁR: Árazás alatt

www.euromotor.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending