Csatlakozz hozzánk

Akciók

Nolan, Schuberth és Spyke akció az EuroMotornál

Mit kívánsz: ajándék sisakkommunikációt, aláöltözőt vagy motoros képzést?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Számos kedvezménnyel, akcióval és meglepetéssel vár benneteket az EuroMotor: egyes Schuberth sisakokat most nagy kedvezménnyel kaphattok meg, Spyke bőrruha vásárlása esetén ajándékok közül válogathattok, a kifutó Nolan bukókhoz pedig ingyen jár a kommunikációs szett.

Az EuroMotornál most 20% árengedményt kaptok minden Schuberth J1 (nyitott) és C2 (felnyitható) sisakra. Az akció a készlet erejéig érvényes, de ez nem azt jelenti, hogy csak az utolsó, lehetetlen méretű darabok közül választhattok, ellenkezőleg: nagyon széles a kínálat.

Szintén bukósisakos akció, hogy a Nolan összes kifutó modelljéhez ajándékba adják a headsetből és mikrofonból álló kommunikációs rendszert, az N-Com Basic Kitet, amelynek listaára egyébként minimum 15 000 forint lenne. Természetesen nemcsak a szett, a beszerelés is ingyenes!

Akkor is jól jártok, ha valamilyen Spyke bőrcuccot vesztek az EuroMotornál, ugyanis minden ilyen öltözékhez a hozzá passzoló aláöltözőt kapjátok ajándékba: dzsekihez felsőt, nadrághoz alsót, komplett ruhához mindkettőt. Emellett, ha egy- vagy kétrészes bőrruhát (overallt) vásároltok, értéktől függően egy- vagy kétnapos Motorshow1 Street vezetéstechnikai tréningen vehettek részt, persze teljesen ingyen!

A kedvezmények az akciós termékekre nem vonatkoznak, további információkért kukkantsatok be az EuroMotor üzletébe (1134 Budapest, Lehel út 17/b-c.) vagy hívjátok a +36-1-877-4430-as telefonszámot!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending