Csatlakozz hozzánk

Akciók

Nolan N85: újabb tesztsiker

Ötcsillagos minősítést kapott a Nolan N85 a német Motorrad&Reisen szaklap tesztjén

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Euromotor

Újabb kiemelkedő teszteredményt ért el a Nolan idén bemutatott zárt bukósisakja, az N85. A sporttúra fejvédőt ezúttal a német túramotoros szaklap, a Motorrad & Reisen tette próbára.

A magazin tesztelői számos pozitív tapasztalatot szereztek, s végül öt csillaggal jutalmazták a modellt. A Motorrad & Reisen szerint az N85 az olasz formatervezés jellegzetes példája, de a típus nem csupán a dizájn miatt vonzó választás.

A felvétel nem a legkönnyebb, de ha már a helyére került a sisak, a kivehető és mosható Clima Comfort bélés kiemelkedő kényelemmel örvendezteti meg az N85 tulajdonosát. A cikk kiemeli, hogy a bélés kialakítása miatt a Nolan újdonsága jól választás a szemüveget viselő motorosok számára is. Megemlítik azt is, hogy a típust számos praktikus kiegészítővel látták el az olasz mérnökök: egyszerűen használható beépített napellenzővel (VPS), párásodásgátló plexivel (NFRS), kivehető arcpárnákkal, a sisak állrészére rögzíthető szélterelővel, valamint kényelmes és pontos beállítást biztosító Microlock csattal.


Ha a kényes német újságíróknak bejött, akkor Te sem fogsz csalódni

A német tesztelők dicsérik az N85 csendességét és huzatmentességét, valamint a Nolan kommunikációs rendszerét, az N-Comot, amelynek beszereléséhez szinte mindegyik N85 gyári előkészítéssel rendelkezik (a Special modellek nem rendelkeznek kommunikáció-előkészítéssel, szélterelővel és kivehető arcpárnákkal, az NFRS párásodásgátló pedig opciós felszerelés). Az N-Com headset  mobiltelefonnal, GPS navigációval, MP3-lejátszóval és PMR rádióval is összeköthető, illetve lehetővé teszi a vezető és utas közötti, menet közbeni kommunikációt. A Nolan N85 számára nem ez volt az első elismerés a szaksajtó részéről: a Motorrad magazin összehasonlító tesztjén „Nagyon jó”, a PS magazin tesztjén pedig „Jó” minősítést szerzett a típus. A Nolan N85 díjnyertes bukósisak megvásárolható az EuroMotor Kft. üzletében.


Többféle látványos mintával is kaphatóak ezek a minőségi sisakok. Az áruk 50.500 – 73.000Ft-ig terjed

Euromotor – legjobbak egy helyen

Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30 , +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending