Csatlakozz hozzánk

Akciók

Női Mugen kordurák akciósan

Hölgy motorosok, figyelem! Érdemes szétnézni a SuperZone Mugen Race kínálatának női részlegén, hiszen kedvezményekkel várnak Titeket is…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A SuperZone motorosboltban fellelhető Mugen Race márka kínálatában a szebbik nem képviselőire való darabokat is találhatunk, mint például ezt a csinos női kabátot, amely ezen a héten akciósan kapható: 49.900 forint helyett 29.900-ért lepheted meg vele magad (avagy a férfiaknak a barátnőiket).

Az Nj-MNR-1145 kódjelű női Mugen cordura dzseki kinézete alapján inkább a túrázós vonalat képviseli, amit az a tény is erősít, hogy a gyártó állítása szerint 100 százalékig vízálló a kabát. Emellett kimagasló (szél)védelmet és komfortérzetet biztosít, szóval tényleg (főleg) a kirándulósabb beállítottságú csajok kedvence lehet a képeken látható motoros ruha.

Két féle színben kapható a mindenféle extra funkcióval felszerelt, divatos ruhadarab

Karcsúsított szabású, a deréknál és a karoknál szűkítő pántokkal szabható testre és több helyen nyitható szellőzőkkel alkalmazkodhat a viselője az időjárási körülményekhez. További praktikus megoldások a vízzáró zsebek és a kivehető thermo bélés is, a biztonságot pedig a megszokott módon, vállnál és könyöknél CE protektorok szavatolják.

Eddigi Mugen tartósteszt-tapasztalataink alapján a “felszereltség” mellett a minőséggel sem lesz gond. Ez a lányokra való Mugen cordura praktikusabb, mint egy Opel kombi és ez a “Black-Beige” (bézs és fekete egyébként) színösszeállítás is jól áll neki, akárcsak az alábbi kabát a leendő hölgy tulajnak.

A mutatós női dzseki XXS-től XL-es méretig vásárolható meg

SuperZone

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending