Csatlakozz hozzánk

Akciók

Női Mugen cordura, második felvonás

Ismét egy akciós Mugen Race női textildzseki a SuperZone kínálatában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nem is olyan régen mutattuk be a bézs Mugen női túrázós dzsekit, most pedig itt az újabb akciós cordura darab. Az NJ-mnr-1142 elnevezéű női kabát szintén csak 29.900 forintba kerül (49.900 helyett) és ugyanúgy vízálló anyagból készült, mint az előző textildzseki. Ahogy azt a Mugen Race esetében már megszokhattuk, a zsebek is vízzáróak, így a papírjaid sem áznak el, ha elkap a zuhi. A melegebb napokon nyitható szellőzők gondoskodnak a közérzetedről, a finom és nőies megjelenést pedig a karcsúsított dizájn nyomatékosítja.

Utóbbi szerves része a rejtett első zipzár, ami túrás stílust kölcsönöz a csinos kis fekete-piros cordurának. Nem véletlenül, mert elsősorban arra is szánja a gyártó, egy kényelmes és praktikus kabát képében. Hosszabb utakon például ki/bezipzárazható thermobéléssel alkalmazkodhat a hölgy tulajdonos a körülményekhez. Az ár-érték arányt tekintve minden bizonnyal ez a ruha is hozza a szokásos Mugen-formát, tehát most megfizethető összegért ölthetik magukra azok a lányok, akik ellátogatnak a Bécsi úti SuperZone motorosboltba.


A piros dekor jól áll a lányoknak – XS-estől XL-esig kapható

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Trending