Connect with us

Hírek

NIU RQi és TQi elektromos motorok jönnek

2020 a NIU éve lehet, hiszen a már eddig is jól működő robogók mellé most egy csupasz motorkerékpár és egy autóhelyettesítő háromkerekűt mutattak be. Itt a NIU RQi és TQi

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A CES-en mutatták be tegnap ezt a két újdonságot az USA-ban. Ez az esemény a világ legnagyobb technológiai kiállítása, ahol a NIU is részt vesz minden évben amióta létezik. Mondták, hogy várható újdonság 2020-ra, de, hogy ennyire fejlett motorokat mutatnak be az még bennünket is meglepett.

Iszonyú ütemben fejlődik ez az elektromos motorokat gyártó cég, amelynek a robogóit már itthon is meg tudjátok vásárolni. A 24 órás robogóversenyen is szépen szerepeltek tavaly, de ezek az új motorok már másról szólnak…

TQi

A NIU újból elképzelte, hogy mi kell a városi ingázásra. Önkiegyensúlyozó háromkerekű gépjármű, amely alapkivitelben önálló vezetési funkciókkal rendelkezik. A városi torlódások áthidalására készítették azoknak akik végre megelégelik a dugóban ücsörgést autóikban és mernek vagányak lenni. Ők sokat lendíthetnek a városi közlekedés tempóján, amit most biztonságosan, minden pára nélkül élvezhetnek. Olyan vezetéstámogató rendszereket építettek a TQi-ba amelyeket már autókból jól ismerhetünk. A TQi elérheti a 80 km/h sebességet és a 160 kilométernél nagyobb hatótávolságot is.

Távolságkövető tempomat és ütközésmegelőző rendszer is működik benne. Ha pedig képtelen lennél leparkolni vele, akkor beáll magától a parkolóhelyre. :)

Majdnem 70 km/h végsebesség és 170 km hatótávolság. A városba ez bőven elég és a gyorsulás is élvezhető a nyomatékos elektromotornak köszönhetően

Majdnem 80 km/h végsebesség és 200 km hatótávolság. A városba ez bőven elég és a gyorsulás is élvezhető a nyomatékos elektromotornak köszönhetően

Type2-es csatlakozóval tölthető oszlopról és otthon is a 220-as hálózatból

Type2-es csatlakozóval tölthető oszlopról és otthon is a 220V-os hálózatból

 

 NIU ROBOGÓKAT ITT RENDELHETSZ

Amíg megjelennek az újdonságok, addig sem kell NIU nélkül maradnod, mert már 2 éve kapható a hazai piacon az összes elektromos robogó. Katt ide és már rendelhetsz is NIU robogókat. Sőt rá is ülhetsz a motorosboltunkban ahol mindig van kiállítva ilyen. Most épp egy NGT várja itt az új gazdáját.

Ilyen szép fehér-piros NGT már ma is a tiéd lehet!

Ilyen szép fehér-piros NGT már ma is a tiéd lehet!

 

Szép-szép ez a háromkerekű, de lássuk be minket motorosokat azért jobban érdekel a kétkerekű motorkerékpár. Igazán jól kinéző elektromos csupasz motort is bemutattak éjjel, Ő az RQi.

A város külső határainak elérése érdekében tudjuk, hogy a modern városi felfedező olyan motorkerékpárt akar, amely megfelel az életmódjának. A multi-mode vezetési funkcióval a motorosok biztonságosan navigálhatnak a városi központok zsúfolt útjain, vagy kinyithatják a Sport módot az agglomerációból munkába motorozva vagy egy kisebb hétvégi túrán élvezve a suhanást.

Végre egy jól kinéző elektromos motor

Végre egy jól kinéző elektromos motor

Hátulról is pofás

Hátulról is pofás

Az okos telefonos alkalmazásnak köszönhető, hogy minden pillanatban tudsz mindent a motorodról

Az okos telefonos alkalmazásnak köszönhető, hogy minden pillanatban tudsz mindent a motorodról

Már 5G sebességgel is tud kommunikálni

Már 5G sebességgel is tud kommunikálni

A2-es jogosítvánnyal is vezethető

A2-es jogosítvánnyal is vezethető

160 km/h már elég lehet mindenhová. A hatótávolság sem rossz

160 km/h már elég lehet mindenhová. A hatótávolság sem rossz 120-200 km-ig motorozhatsz egyetlen töltéssel

A kivehető dupla akku a "benzintank" helyére került

A kivehető dupla akku a “benzintank” helyére került

Hab a tortán az elektromos kerékpár bemutatása a motorok mellett. Ő az EB-01

A vadonatúj NIU AERO elektromos kerékpár-01 (“EB-01”) áttör a hagyományos e-kerékpár meghatározásán.
A nagy kapacitású akkumulátor jelentősen javítja a kerékpározás autonómiáját, és három vezetési mód biztosítja a kényelmes és élvezetes vezetési élményt.

A nagy átmérőjű kerekekkel és a széles gumiabroncs-kialakítással kombinálva a nagy intenzitású lengéscsillapító rendszer biztosítja a kényelmet mindenféle útfelületen. Az integrált fényszórók jobb biztonságot nyújtanak, míg az új alkalmazás összekapcsolt élményt nyújt út közben.

A bemutatót teljes egészében végig tudjátok itt nézni.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending