Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nitro Circus: A magyarok is megmutathatják

Kori és Hujo a Moto Mayhem show-n: Németh Kornél és Hujber Péter FMX-motocross kiválóságaink együtt repkednek majd Pastranáékkal az új Fradi stadionban

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
RST AIRBAG

A világon több, mint két millió ember látta a Nitrós fiúk trükkjeit már. Június 14-én Budapesten borzolják a kedélyeket és ugratnak a levegőben motorral, hószánnal, bmx-szel, gördeszkával és mindennel, aminek csak kereke van (vagy nincs). Ausztráliától Japánon át Amerikáig – és most Európában -, számos nagyvárosban felléptek a Nitro Circus sztárjai, de eddig még egy országban sem volt arra példa, hogy az ország saját motoros hősei részesei legyenek ennek a világméretű show-nak.

Stefano Favaro – aki Magyarországra hozza a show-t -, fontosnak tartja, hogy a magyar motorsport minél magasabb szinten mozogjon a világban:

“Egész sport manager pályafutásom alatt, mindig figyeltem arra, hogy minden eseményen, amin dolgoztam a magyar sportolók a legmagasabb szinten tudjanak szerepelni. Most is az volt a célom, hogy a két FMX – Freestyle motocross kiválóságnak, Korinak és Hujonak helyet tudjak biztosítani a show-ban. Így rábeszéltem az amerikai managementet és örömünkre igent mondtak. Remélem ezzel a magyar rajongóknak is örömet szerzünk”

Hujber Péter motocross versenyző, a freestyle műfaj éllovasa Magyarországon, számos fellépéssel és bemutatóval a háta mögött. Külföldi motorshow-k állandó résztvevője, a levegő magyarországi ura… A ma már Németországban élő, de rendszeresen hazalátogató – és itthon is versenyző – Németh Kornél többszörös motocross bajnok, német endurocross bajnok, jelenleg Kaliforniában az X- Gamesen mutatja meg magát

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending