Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Nincs több kecmec: Ducati Monster 1100

A szeptember eleji kémfotók után, íme a gyári képek az új Ducairól.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A szeptember eleji kémfotók után, íme a gyári képek az új Ducairól.

Ducati berkekben oly sok szó esett már a nagy Monsterről, rajzok, képek, kémfotók tömkelegét láthattuk már, de most már nem kell tovább várnunk. Íme az új Ducati Monster 1100:


Az új 2009-es Ducati Monster 1100 S változata.

A motor -mily meglepő- az 1078 köbös Ducati Hypermotard blokkját kapta meg, de a képek alapján úgy néz ki a gyönyörű Y-küllős Marcesini felnik is a hypermotoról származnak. A félkarú lengővilla is hasonlónak tűnik, de az már nem ugyanaz. Az erőforrás elvileg 95LE-t produkál 7.500-as fordulaton, és durván 103Nm nyomatékot 6.000-nél. Jól hangzik, szó mi szó! A motor amúgy impozáns, szépek a vonalai, de például a kipufogókon szerintem még lehetett volna dolgozni kicsit. Ettől függetlenül karakteres a hátulja, és még talán a dübörgők sem tudják elrontani az összképet. A tank (melyben legbeszívók is helyet kaptak), a lábtartók, a váz mind igen szép. Gyakorlatilag le sem tagadhatja, hogy a 696-os Monster nagy testvére, kiköpött ikrek.


Balra az 1100-es, jobbra a 696-os Monster.

A nagy Monsterből rögtön két verziót kapunk: egy sima 1100-ast és egy 1100S-t. Utóbbinál egy magasabb képességű Öhlins futómű dolgozik, a felnik arany színűek és az első sárvédő karbonból készült. Ezen felül 1kg-mal könnyebb az alap modellnél, így 168kg a nettó súlya. A Ducati Monster 1100 és 1100S október 8-án a kölni Intermot-on mutatkozik be először a nagyérdemű előtt.


Balra a sima 1100-es, jobbra az S válozat arany felnikkel,
karbon sárvédővel és Öhlins futóművel.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending