Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nincs kegyelem: Radical Ducati Vendetta

Kompakt, keskeny és agresszív: dizájnkit 848-as, 1098-as és 1198-as Ducatikhoz.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Fotó: Javier Fuentes / Radical Ducati

Ducati tuning spanyol módra: a Radical Ducati és a Dragon TT kitje nem öncélú formai játszadozás, növeli a teljesítményt és csökkenti a súlyt.

Miközben a Ducatinál már a milánói motorkiállításra készülve csomagolják be az új 1199 Panigale első példányait, a spanyol Radical Ducati tuningcég és a szintén spanyol Dragon TT formatervező műhely a kifutó 1198-as sorozathoz készített átalakítókészletet.

Első ránézésre úgy tűnik, csupán egy idomszettről van szó, azonban a Vendetta, azaz Vérbosszú névre keresztelt csomag több egyszerű formai játszadozásnál. Igaz, annak sem utolsó. Az alumíniumból készített új első konzol teljesen átdolgozott fejidomot hordoz, amelyet négy darab ellipszoid fényszóró – két tompított és két távolsági – tesz egyedivé. Újak az oldalsó burkolatok is, amelyek több levegőhöz juttatják az L2-es blokkot s ezáltal növelik a teljesítményt, ráadásul a hűtés hatásfokán is javítanak. Az irányjelzőket az oldalomok elülső éleibe építették be.

A készlet a fentieken kívül az eredetinél öblösebb üzemanyagtartályt és LED-es lámpákkal ellátott, egyszemélyes ülésidomot tartalmaz. Utóbbit természetesen ellátták a klasszikus, nyereg alá húzott kipufogódobok rögzítéséhez szükséges fülekkel is. Az már csak ráadás, hogy a kit csökkenti a gép súlyát.

A Vendetta csomag a Ducati 1198 testvéreire, azaz a 1098-ra és a 848-ra is felszerelhető. A spanyolok ráadásul úgy oldották meg a dolgot, hogy az első tartókonzol kivételével semmit sem kell módosítani, az új idomok a gyári rögzítési pontokra helyezhetők fel. A vásárlók két változat közül választhatnak: minden bizonnyal az üvegszálas lesz az olcsóbb, a szénszálas pedig a drágább kivitel. Az árról egyelőre nincs információnk.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending