Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Nincs kegyelem: Radical Ducati Vendetta

Kompakt, keskeny és agresszív: dizájnkit 848-as, 1098-as és 1198-as Ducatikhoz.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Fotó: Javier Fuentes / Radical Ducati

Ducati tuning spanyol módra: a Radical Ducati és a Dragon TT kitje nem öncélú formai játszadozás, növeli a teljesítményt és csökkenti a súlyt.

Miközben a Ducatinál már a milánói motorkiállításra készülve csomagolják be az új 1199 Panigale első példányait, a spanyol Radical Ducati tuningcég és a szintén spanyol Dragon TT formatervező műhely a kifutó 1198-as sorozathoz készített átalakítókészletet.

Első ránézésre úgy tűnik, csupán egy idomszettről van szó, azonban a Vendetta, azaz Vérbosszú névre keresztelt csomag több egyszerű formai játszadozásnál. Igaz, annak sem utolsó. Az alumíniumból készített új első konzol teljesen átdolgozott fejidomot hordoz, amelyet négy darab ellipszoid fényszóró – két tompított és két távolsági – tesz egyedivé. Újak az oldalsó burkolatok is, amelyek több levegőhöz juttatják az L2-es blokkot s ezáltal növelik a teljesítményt, ráadásul a hűtés hatásfokán is javítanak. Az irányjelzőket az oldalomok elülső éleibe építették be.

A készlet a fentieken kívül az eredetinél öblösebb üzemanyagtartályt és LED-es lámpákkal ellátott, egyszemélyes ülésidomot tartalmaz. Utóbbit természetesen ellátták a klasszikus, nyereg alá húzott kipufogódobok rögzítéséhez szükséges fülekkel is. Az már csak ráadás, hogy a kit csökkenti a gép súlyát.

A Vendetta csomag a Ducati 1198 testvéreire, azaz a 1098-ra és a 848-ra is felszerelhető. A spanyolok ráadásul úgy oldották meg a dolgot, hogy az első tartókonzol kivételével semmit sem kell módosítani, az új idomok a gyári rögzítési pontokra helyezhetők fel. A vásárlók két változat közül választhatnak: minden bizonnyal az üvegszálas lesz az olcsóbb, a szénszálas pedig a drágább kivitel. Az árról egyelőre nincs információnk.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending