Csatlakozz hozzánk

Akciók

“Nézd meg mit veszel!”

360 fokos fotókon teheted ezt meg a Shox Webshopban

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Shox

Már nem csak a moziban divat a 3D: minden szögből megnézheted, virtuálisan körbeforgathatod a dzsekiket a Shox Webshopban.

Amióta elindultak a webshop-jellegű szolgáltatások, egyfolytában azt halljuk, hogy az internetes áruházak mennyire kényelmes, praktikus, időtakarékos és egyszerű módjai a vásárlásnak. Persze ennek az éremnek is van “sötét” oldala, ugyanis gyakran csak egy fotó alapján vizsgálhatjuk a terméket, ami esetleg nem is csúcsminőségű, vagy épp ellenkezőleg: a gyári vagy “tuningolt” fotókon látható csábító portékában is csalódhatunk, amikor kibontjuk a postai csomagból.

Persze ennek elkerülése érdekében a legjobb, ha személyesen befáradsz a boltba, és saját szemeddel győződsz meg róla, hogy kell-e ez Neked. Viszont ha nem idegen számodra a webshopok világa, és motoros cuccok után kutatsz a hálón, akkor a Shox ügyes újítása a hasznodra válhat: ha a Shox weboldaláról szeretnél motoros ruhát vásárolni, de nem tudod, hogy tetszeni fog-e neked, amit kiválasztottál, nézd meg három dimenzióban! Kíváncsi vagy rá, hogy néz ki hátulról, oldalról? “Forgatható” képeket készítettek a ruhákról, de egyelőre csak néhány motoros dzsekinél elérhető az új funkció, azonban a lista folyamatosan, napról napra bővül. A Shox Webshopban a 3D ikonos képeket körbeforgathatod, vagyis minden oldaláról láthatod a kabátot. További információt és folyamatos akciókat találsz a Shox Motoros Áruház honlapján.


360°-ban körbeforgatható termékfotók a Shox Webshopban

SHOX MOTOROS ÁRUHÁZ

Cím:
Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93
Ruházat: (06/1) 439-0554, Bukósisak: (06/1) 453-0219,
Műszaki: (06/1) 439-0555
info@shox.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.shox.hu

Nyitvatartás:

h-p: 10-18h
sz: 10-14h

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending