Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Nemzetközi Női Motoros Nap

Tavaly hirdették meg az első női motoros napot május első pénteki napjára.

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

 

A nagy sikerre való tekintettel 2008-tól ugyanezen a napon a világ minden táján női motorosok tömegei demonstrálnak.

Idén a Csajokamotoron.hu segítségével a magyar motoros nők is részesei lehetnek az ünnepnek. Nem számít hova, céllal vagy anélkül mentek, csak az kedves női motoros társaink, hogy ezen a pénteken (május 2.) motorral közlekedjetek, hogy mindenki lássa, milyen sokan hódolnak a hölgyek között is ennek az életformának.

A Női Motoros Napon semmi mást nem kér a csajokamotoron.hu csapata a motoros nőktől, csak annyit, hogy MOTOROZZANAK! Nincs szó szervezett túráról, adományokat végképp nem gyűjtenek, nem szerveznek programokat sem és még találkozó sincs. A Vicky Gray fejéből kipattant mozgalom célja csupán a utcán lévő női-férfi motoros arány komoly javítása, akár ha csak egy napra is. Így biztosította, hogy ez a nap megőrizze tisztaságát, hogy minden motoros nő csak magára, és mindenki más csak a motoros nőkre fókuszáljon e napon.

Mivel mindenki szabad, természetesen ki-ki maga döntheti el, hogy tölti el ezt a napot. Nálunk idén ez a péntek munkaszüneti nap, rengeteg motoros programmal, tehát nem lesz nehéz eleget tenni a felhívásnak. Aki kétkerekű motorizált járműre (motorra, robogóra) vagy négykerekű quadra ül ezen a napon, máris résztvevője lett a Női Motoros Napnak. Mehetünk egyedül vagy csapatosan, nem számít, csak az, hogy élvezzük ezt a remek kikapcsolódást.

A Csajokamotoron.hu csapata szeretné számotokra emlékezetessé tenni ezt a napot, ezért azok a motoros csajok, akik május 2-án lefényképezik magukat a motorjukkal ott, ahova elmotoroztak, és egy rövid üzenettel együtt elküldik nekik az info@csajokamotoron.hu címre, egy apró emléket, egy kizárólag erre a napra készült matricát kapnak ajándékba.

De az ajándékoknak ezzel még nincs vége. Mozgalmunkhoz több cég is csatlakozott, akik szintén különböző kedvezményekkel, ajándékokkal készülnek, erre a napra. Ezen felsorolást a itt olvashatjátok.

Baleset mentes, kellemes motorozást!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending