Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nemzetközi Női Motoros Nap

Tavaly hirdették meg az első női motoros napot május első pénteki napjára.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

 

A nagy sikerre való tekintettel 2008-tól ugyanezen a napon a világ minden táján női motorosok tömegei demonstrálnak.

Idén a Csajokamotoron.hu segítségével a magyar motoros nők is részesei lehetnek az ünnepnek. Nem számít hova, céllal vagy anélkül mentek, csak az kedves női motoros társaink, hogy ezen a pénteken (május 2.) motorral közlekedjetek, hogy mindenki lássa, milyen sokan hódolnak a hölgyek között is ennek az életformának.

A Női Motoros Napon semmi mást nem kér a csajokamotoron.hu csapata a motoros nőktől, csak annyit, hogy MOTOROZZANAK! Nincs szó szervezett túráról, adományokat végképp nem gyűjtenek, nem szerveznek programokat sem és még találkozó sincs. A Vicky Gray fejéből kipattant mozgalom célja csupán a utcán lévő női-férfi motoros arány komoly javítása, akár ha csak egy napra is. Így biztosította, hogy ez a nap megőrizze tisztaságát, hogy minden motoros nő csak magára, és mindenki más csak a motoros nőkre fókuszáljon e napon.

Mivel mindenki szabad, természetesen ki-ki maga döntheti el, hogy tölti el ezt a napot. Nálunk idén ez a péntek munkaszüneti nap, rengeteg motoros programmal, tehát nem lesz nehéz eleget tenni a felhívásnak. Aki kétkerekű motorizált járműre (motorra, robogóra) vagy négykerekű quadra ül ezen a napon, máris résztvevője lett a Női Motoros Napnak. Mehetünk egyedül vagy csapatosan, nem számít, csak az, hogy élvezzük ezt a remek kikapcsolódást.

A Csajokamotoron.hu csapata szeretné számotokra emlékezetessé tenni ezt a napot, ezért azok a motoros csajok, akik május 2-án lefényképezik magukat a motorjukkal ott, ahova elmotoroztak, és egy rövid üzenettel együtt elküldik nekik az info@csajokamotoron.hu címre, egy apró emléket, egy kizárólag erre a napra készült matricát kapnak ajándékba.

De az ajándékoknak ezzel még nincs vége. Mozgalmunkhoz több cég is csatlakozott, akik szintén különböző kedvezményekkel, ajándékokkal készülnek, erre a napra. Ezen felsorolást a itt olvashatjátok.

Baleset mentes, kellemes motorozást!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending