Csatlakozz hozzánk

Akciók

Nemsokára kaphatók a Kappa bukók

Új középkategóriás sisakmárkával bővül az EuroMotor kínálata

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor

Az EuroMotor hamarosan megkezdi a Kappa bukósisakok forgalmazását. Az olasz gyártó motoros fejvédői jó minőségükkel és meggyőző ár-érték arányukkal tűnnek ki vetélytársaik közül.

Nemsokára új sisakmárkával bővül az EuroMotor Kft. kínálata, 2011 februárjától a Kappa motoros fejvédői is kaphatók lesznek a cég budapesti üzletében. Az olasz gyártó mindegyik utcai kategóriában – zárt, felnyitható, nyitott – kínál bukósisakot, és gyermekeknek szánt modell is szerepel a kínálatukban.

A Kappa bukósisakok a középkategóriában megszokott minőséget kínálják kedvező áron, így elsősorban azok számára jelentenek vonzó választást, akik színvonalas, ugyanakkor vonzó ár-érték arányú sisakot keresnek. A felnyitható túraisakra vágyóknak a Kappa a KV-1-et ajánlja. A technopolimer héjjal készülő modellt antiallergén kivitelű, kivehető és mosható béléssel, beépített napellenzővel, karcmentes plexivel, páraterelő betéttel és mikrometrikus csattal látták el. Az 1780 gramm (+/- 50 gramm) súlyú KV-1 XS és XXL közötti méretekben, fényes fehér, fényes fekete és mattfekete színben kapható.


Kappa KV-1 – 58.000Ft

A nyitott KV-2 és KV-3 a chopperesek, városi motorosok és robogósok számára készült. Mindkét sisak technopolimer héjat kapott, bélésük antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, állszíjuk pedig mikrometrikus csattal rögzíthető. A KV-2 kisebb méretéről (1050 +/- 50 gramm) ismerhető fel, a KV-3 kicsivel többet nyom a mérlegen (1300 +/- 50 gramm), viszont a mélyebbre nyúló plexi révén nagyobb szélvédelmet biztosít. Mindkét nyitott modell XS és XL közötti méretekben, gyöngyházfehér vagy mattfekete fényezéssel választható.


Kappa KV-2 (balra) és KV-3 – 21.000Ft

A KV-4 a Kappa legsportosabb fejvédője. A zárt modell héja szintén technopolimerből készül, bélése antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, csatja mikrometrikus, plexije karcmentes. A KV-4-et beépített napellenzővel is felszerelték. Az 1500 gramm (+/- 50 gramm) súlyú sisak XS és XL közötti méretekben, gyöngyházfehér és fényes fekete színben kerül piacra.


Kappa KV-4 – 37.000Ft

A gyermekeknek szánt Bubble technopolimer héjjal, antiallergén béléssel, karcmentes plexivel és gyorskioldós csattal rendelkezik, súlya 850 gramm (+/- 50 gramm). A Bubble fényes fehér és rózsaszín fényezéssel kapható, és jár hozzá két matricaszett is, amelyek segítségével a gyermekek kedvük szerint díszíthetik sisakjukat. A modell listaára 19.500 forint.

További információ:
Euromotor – legjobbak egy helyen

Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30 , +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Trending