Csatlakozz hozzánk

Hírek

Némethék jelentik az Almeriáról

Balázsék a viharos szél ellenére is elvégezték a feladatukat, és jó irányba haladnak…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Supersport világbajnokság mezőnyében induló Németh Balázs a spanyolországi Almeirában vesz részt hivatalos teszten. A magyar motoros a két nap alatt rengeteget megtudott új Hondájáról, és a második nap a néha viharossá váló széllökések ellenére rendületlenül körözgetett a pályán.

Története legsikeresebb évére készül a H-Moto Team, és mind a hét versenyzője edzésbe kezdett: míg Bitter Sándor, Győrfi Alen, Gyutai Adrián, Rizmayer Gábor, Kis Viktória és Nagy Győző egyelőre itthon készül, addig Németh Balázs a spanyolországi Almeirában tesztel. Az első naptól eltérően a második gyakorláson már mostohább időjárási körülmények között motorozhatott a fiatal magyar versenyző. Elsősorban az erős szél okozott gondot, ugyanis az állandó 20 km/h-ás szelet 40 km/h-ás széllökések tarkították.

„Ráadásul nemcsak a szél volt zavaró, hanem az általa a pályára felhordott homok is. A Suzuki, illetve a Kawasaki legénysége mindössze néhány kört töltött a pályán, majd összecsomagoltak. Mi azonban, érzékelve az előttünk álló feladatok nagy volumenét, folytattuk az előző nap megkezdett munkát, keményen dolgoztunk. A fő hangsúlyt a második napon az első futómű beállítására helyeztük. Ma Jerez felé vesszük utunkat, ahol 22-én és 23-án gurulunk majd ki a pályára. Tekintve, hogy Jerez versenyhelyszín, ennek a tesztnek óriási jelentősége lesz” – árulta el Németh Balázs.


“Érzékelve az előttünk álló feladatok nagy volumenét … keményen dolgoztunk”

A magyar motoros csapata, a cseh SMS stábja is nagyon elégedett volt az elvégzett munkával és Balázs teljesítményével: „Sokat kísérleteztünk a csúszókuplunggal, illetve sok időt szántunk a kipörgésgátló ideális beállítására. A nap végére rengeteg hasznos, később jól felhasználható ismeretanyagra tettünk szert a fantasztikusan dolgozó Balázsnak köszönhetően” – fogalmazott a csapatfőnök, Jan Saska.


Balázsék Almeria után Jerezben folytatják a munkát, amely már GP-naptár részét képezi

Forrás: H-Moto Team

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending