Csatlakozz hozzánk

Hírek

Németh Nyársapát bevételére készül

Az MX OB következő állomásán is a kettős győzelem a cél…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Hell Racing Team

A közönség és az MX rajongók nem kis örömére a hétvégén tovább folytatja szereplését a Magyar Motocross Bajnokságban Németh Kornél, a Hell Racing Team klasszisa.

Ahogyan az előző két bajnokin is, ismét a KTM Kecskemét színeiben áll majd rajthoz Németh Kornél a hétvégi MX futamon, Nyársapáton. A megfelelő technikai háttérrel maga mögött, Kornél egy újabb dupla győzelemmel növelheti bajnoki esélyeit.

Noha a korábbi hódmezővásárhelyi fordulóban sokan megsérültek a mezőnyből, a bajnokságban jelenleg 26 ponttal Kornél mögött álló Szvoboda Bence bizonyosan ott lesz a versenyen, így Németh számára mindenképpen a dupla győzelem és maximális pontszerzés a cél, amely az eddigi futamokon nem okozott gondot világklasszis MX riderünk számára.

A nyársapáti homokos, agyaggal kevert pályára készülve Kornél elmondta: „Szerdán Gyálon, csütörtökön pedig Nagykanizsán motoroztam a hétvégi újabb bajnokira készülve. Emellett, ahogyan a korábban elhatároztam, kemény úszással és speciális erősítéssel is készültem, hogy a hátam a lehető legjobb formában legyen, hiszen sorozatban ez már a harmadik versenyhétvégém.”

A Hell Energy riderének a nyársapáti verseny után sem lesz sok ideje pihenni, május utolsó hétvégéjén már a német bajnokság aktuális futamán, Münchenben áll rajthoz. Persze ezt a kaposvári MX-es bánja legkevésbé, hiszen Kornél a motorja nyergében érzi magát legjobban.


Kornél keményen készült – reményei szerint – az újabb dupla győzelemre

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending