Csatlakozz hozzánk

Hírek

Németh motorja kapitulált, Tóth a huszadik

Nem készült el Balázs motorja Ausztráliában a második tesztnapra, Imi javított idején

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Team Hungary Toth

Kissé szeles, de kellemes idő fogadta a Superbike Világbajnokság első futamának második hivatalos tesztnapján a versenyzőket a dél-ausztráliai Phillip Island versenypályán.

A kellemes idő ellenére a magyar csapat meglehetősen gondterhelt volt, hiszen a hétfőn adódott váratlan és komoly technikai hiba miatt Németh Balázs motorja nem készült el a keddi napra.

“Minden eshetőségre lehetetlen felkészülni, nem tudunk több motorra való alkatrészt szállítani a tengerentúlra, márcsak azért sem, mert nagyon drága a szállítás és próbáltunk spórolni. Az pedig, hogy ilyen lehetetlen helyzet alakult ki, óriási pech számunkra. Főleg, hogyha ez egy európai futamon fordul elő, biztosan van nálunk minden szükséges alkatrészből. Viszont “öröm az ürömben”, hogy az ausztrál Honda roppant készséges és minden hiányzó alkatrészt a lehető leghamarabb igyekeztek a rendelkezésünkre bocsátani, így Balázs hétvégi indulása egyelőre biztosnak látszik  – mondta id.Tóth Imre csapatfőnök.


Piros-fehér-zöld motorok a világbajnokságon!

Tóth Imi viszont zavartalanul rótta a köröket és a kedd reggeli edzésen további tizedeket javítva előző napi legjobbján, a 20. helyen végzett. Délután azonban a hátsó gátlóval futottak vakvágányra, amit a pénteki első szabadedzésig az Öhlins vesz majd kezelésbe. Imi elmondása szerint nagyon elégedett a blokkal, a motor erős és megbízható, a telemetria mérnök nagyon érti a dolgát, de Doningtonra azért van még mit újítani az elektronikán.

A futamot az Eurosport február 27-én, vasárnap hajnali 3 óra 15 perckor közvetíti élőben. Az edzések eredményeit a worldsbk.com weboldalon, illetve oldalunk híreiben követhetitek nyomon. A keddi tesztnap hivatalos eredményeit IDE kattintva tekinthetitek meg.


Tóth Imre felkészülése eddig zavartalanul halad, de a hétvégi idénynyitón már Balázs is motorozhat

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending