Connect with us

Hírek

Németh lázasan készül Assenre – szó szerint…

A hétvégén a hollandiai Assenben rendezik a Superbike vb versenyhétvégéjét, így a pedercinis Németh Balázs is harcba indul a fő betétfutamon, a Superstock 1000 Kupában

Published

on

nemeth balazs wstk1000 aragon 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az első fordulón, két héttel ezelőtt, Aragónban Balázs egész hétvégén, az összes szabadedzésen és az időmérőn is stabilan a top10-ben tudott motorozni, ám a futam első körében nem volt szerencséje, elesett – így végül nulla ponttal volt kénytelen távozni. Most érthetően fűti a bizonyítási vágy – szeretné, ha a bajnoki tabellán pontok formájában is láthatóvá válna, amit a köridők mutatnak: azaz, hogy a legjobbak között a helye.

A “nagynevű” Pedercini Racinggel versenyző, de idehaza a H-Moto Team támogatását is élvező magyar motoros felkészülése nem alakult ideálisan: Balázs lebetegedett, így sajnos a szó szoros értelemben lázasan készült az asseni megmérettetésre. Remélhetőleg ennek ellenére fizikális problémái nem lesznek a hétvégén, és semmi sem fogja hátráltatni a jó szereplésben. Még az időjárás sem, ha esni fog, ha nem.


„Örülök, hogy elérkezett az idei második versenyhétvégénk ideje. Aragónban a szezonnyitó nem zárult szerencsésen számomra, ezért Assenben mindenképp szeretnék minél több pontot szerezni. A pályát jól ismerem, többször is versenyeztem már itt. A hétvége több napjára is esőt jósolnak, ami kicsit megnehezítheti a dolgunkat. Az új motorommal még nem szereztem esőben sok tapasztalatot, de általában jól szoktam teljesíteni ilyen körülmények között. Múlt hétvégén sajnos belázasodtam, pár napra ágyba kényszerültem, ezért ki kellett hagynom a fizikai edzéseket. Mostanra már rendben vagyok, csak egy kis fülfájás zavar még, de úgy érzem, ez nem fog nagymértékben hátráltatni. A sérült motoromat a rövid idő ellenére sikerült újjáépíteni, úgyhogy az időjárási körülményektől függetlenül én bízom a jó szereplésben” – nyilatkozta Németh.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending