Csatlakozz hozzánk

Hírek

Németh lázasan készül Assenre – szó szerint…

A hétvégén a hollandiai Assenben rendezik a Superbike vb versenyhétvégéjét, így a pedercinis Németh Balázs is harcba indul a fő betétfutamon, a Superstock 1000 Kupában

Közzétéve

ekkor

nemeth balazs wstk1000 aragon 2014
RST AIRBAG

Az első fordulón, két héttel ezelőtt, Aragónban Balázs egész hétvégén, az összes szabadedzésen és az időmérőn is stabilan a top10-ben tudott motorozni, ám a futam első körében nem volt szerencséje, elesett – így végül nulla ponttal volt kénytelen távozni. Most érthetően fűti a bizonyítási vágy – szeretné, ha a bajnoki tabellán pontok formájában is láthatóvá válna, amit a köridők mutatnak: azaz, hogy a legjobbak között a helye.

A “nagynevű” Pedercini Racinggel versenyző, de idehaza a H-Moto Team támogatását is élvező magyar motoros felkészülése nem alakult ideálisan: Balázs lebetegedett, így sajnos a szó szoros értelemben lázasan készült az asseni megmérettetésre. Remélhetőleg ennek ellenére fizikális problémái nem lesznek a hétvégén, és semmi sem fogja hátráltatni a jó szereplésben. Még az időjárás sem, ha esni fog, ha nem.


„Örülök, hogy elérkezett az idei második versenyhétvégénk ideje. Aragónban a szezonnyitó nem zárult szerencsésen számomra, ezért Assenben mindenképp szeretnék minél több pontot szerezni. A pályát jól ismerem, többször is versenyeztem már itt. A hétvége több napjára is esőt jósolnak, ami kicsit megnehezítheti a dolgunkat. Az új motorommal még nem szereztem esőben sok tapasztalatot, de általában jól szoktam teljesíteni ilyen körülmények között. Múlt hétvégén sajnos belázasodtam, pár napra ágyba kényszerültem, ezért ki kellett hagynom a fizikai edzéseket. Mostanra már rendben vagyok, csak egy kis fülfájás zavar még, de úgy érzem, ez nem fog nagymértékben hátráltatni. A sérült motoromat a rövid idő ellenére sikerült újjáépíteni, úgyhogy az időjárási körülményektől függetlenül én bízom a jó szereplésben” – nyilatkozta Németh.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending