Csatlakozz hozzánk

Hírek

Németh Kornél a Hell Racing Teamben

Bemutatkozott a pokoli csapat (motocross, rallycross, quad, drift, gokart – és Dammak Jázmin)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Meghívást kaptunk a Hell Racing Team bemutatójára, amelyben ifj. Németh Kornél képviseli a motorosokat ebben a szezonban. A Hell Energy 2011-ben először tűzte ki céljául, hogy új tehetségeket karol fel, de került a csapatba az autósok mellé  egy – nem éppen fiatal, de annál tehetségesebb – motoros, egy gokart- és rollerversenyző is.

Kornél a hétvégén a monori meghívásos versenyen mutatkozott be a közönség előtt, mégpedig úgy, hogy mindkét futamot nyerő pozícióban zárta. Kint voltunk mi is a helyszínen, ahol elég mostoha időjárási körülmények fogadták a résztvevőket, nemsokára jelentkezünk az összefoglalóval.

Azonban, most engejétek meg, hogy bemutassuk a Kornél csapattársait is, akik úgyanúgy adrenalin függők, mint ő, csak ki ilyen, ki olyan formában hódol benzingőzös szenvedélyének.


HRT – Hell Racing Team


Aschenbrenner György és Pikó Zsuzsa a Rally szakágban képviseli a csapatot
 

Varga Tamás a drift szakágban versenyez és Ő a Hell Chevrolet Camaro bemutató pilótája is. Erről – a Hell Energy legnagyobb projektjéről – nézzétek meg ezt a kisfilmet is:
 
Camaro Galéria Dammak Jázminnal:
 

Kazár Miklós és Kunkli Tivadar a quad szakágban indul. Kunkli Tivadar egyébként thai-bokszban ért el jelentős eredményeket. A quad hobbinak indult, de most már ebben a sportban és szép eredményeket könyvelhet el magának


Kazár Miklós és Kunkli Tivadar

Papp Viktor rallycrossban indul egy Suzuki Ignis RC-vel. Ők a felnőtt generáció, de van két szemtelenül fiatal srác is a csapatban, Hercsik Vince gokartos és Csikai Bence extrém rolleres, aki hazánkban először tudott rollerrel hátraszaltózni.


Papp Viktor, Hercsik Vince és Csikai Bence

És végül, de nem utolsó sorban Németh Kornél:
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending