Csatlakozz hozzánk

Hírek

Németh Balázs remekelt az időmérőn

Balázs szeretné megszerezni első pontjait a Cseh Nagydíjon.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye


A Balatonring Team magyar pilótája szeretné megszerezni első pontjait a Cseh Nagydíj vasárnapi futamán. 

Kiélezett csatát hozott a Cseh Nagydíj szombati időmérőedzése a 250 köbcentis kategóriában. A versenyzők ideális körülmények között száguldozhattak a brnói aszfaltcsíkon, ahol végül az olasz Marco Simoncelli szerezte meg a pole pozíciót a vb-pontversenyben élen álló japán Aojama Hirosi előtt. Simoncelli az idén harmadszor szerezte meg az első rajtkockát, de sokáig úgy tűnt, Aojamáé lesz az első hely. Az olasz azonban az utolsó gyorskörén 35 századdal jobb időt produkált, mint a japán, és végül megszerezte a pole-t.   

 

A Balatonring Team fiatal magyar versenyzője, Németh Balázs remekül teljesített, a 25 fős mezőnyben a 18. leggyorsabb időt motorozta, amellyel a versenynap legjobb magyarja lett. Németh Balázs az időmérőedzés leintése előtt néhány másodperccel ért át a célvonalon, így még volt ideje egy gyorskörre. A fiatal versenyző mindent beleadott, és ekkor motorozta a legjobb idejét. Németh Balázs motorja a szombati napon teljesen jól működött, és úgy tűnik az ideális beállítást is megtalálták a vasárnapi futamra. A Balatonring Team pilótája bízik benne, hogy vasárnap megszerezheti első pontjait a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250-es kategóriájában.

 

Németh Balázs nyilatkozata:

„Az időmérő elején állítgattunk a motor beállításain, mert nem volt tökéletes. Úgy tűnik, megtaláltuk az ideális beállításokat, így vasárnap már nem valószínű, hogy hozzányúlunk a versenygéphez. Az edzés leintése előtt néhány másodperccel értem át a célvonalon, így maradt időm még egy gyorskörre, és ekkor motoroztam a legjobb időmet is. Szerencsére ma a motorral is minden rendben volt. A holnapi futamon szeretnék pontot vagy pontokat szerezni. Ennek érdekében gyakoroltam a rajtot, hogy vasárnap minél kedvezőbb helyzetben kezdhessem meg a versenyt. Szerintem jó esélyem van rá, hogy elmenjek a többiekkel és rájuk tapadjak.”


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending