Connect with us

Hírek

Németh Balázs: irány a top10

Közel két hónap elteltével a hétvégén Jerezben folytatódik a Superbike vb és az FIM Superstock 1000 Kupa – a Pedercini színeiben Németh Balázs optimistán várja a versenyt…

Published

on

nemeth balazs jerez stk1000 2014
Sportster
RST AIRBAG

A legendás spanyolországi pályán nemrég csapatával egy sikeres tesztet is lebonyolítottak Németh Balázsék – a Pedercini Racing Team magyar versenyzője nagyon várta már, hogy újra éles körülmények között motorozhasson Kawasaki ZX-10R nyergében. Néhány nappal ezelőtt számos beállítást sikerült kipróbálniuk Jerezben, amely segítheti a minél eredményesebb szereplést az évad utolsó előtti állomásán (a szezon október elején, a franciaországi Magny-Cours-ban zárul).

A pontversenyben a 12. helyet elfoglaló motoros – akinek idén már háromszor is sikerült a top10-ben végeznie (Assenben 9., Imolában 6., a legutóbbi portimaói viadalon pedig 10. lett) – ennek megfelelően optimistán várja a hétvégi megmérettetést, ahol a célja ismét a pontszerzés, valamint az összetettben való előbbre lépés lesz.

Balu az idény végén a top10-ben szeretne végezni – most a 12.

„A kéthónapos nyári szünet után végre folytatódik a Superbike világbajnokság. A hosszúra nyúlt kényszerpihenőt sikerült megszakítanom otthoni motorozással, illetve csapatom, a Pedercini Racing Team is szervezett egy tesztet a következő versenyhelyszínünkön, Jerezben. A teszt nagyon hasznos volt: azon kívül, hogy segített ráhangolódni a hétvégi éles versenyre, lehetővé tette, hogy kipróbáljunk néhány beállítást. Természetesen maradt tennivaló a hétvégére is, de közelebb kerültünk a jó megoldáshoz. Bizakodva várom a vasárnapi versenyt. Szeretném növelni a pontjaim számát, és az összetett pontversenyben is szeretnék előrébb lépni” – nyilatkozta Németh.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending