Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Nem csak tökfejeknek: új ICON Trick-or-Street bukósisak

Az ICON Airmada család legújabb tagja – a többi ilyen típushoz hasonlóan – versenyminőséget kínál középkategóriás áron. Íme az új Halloween-design (videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Megérkezett a MotoPartsShopba az első ilyen sütőtök mintázatú bukósisak, amiről készítettünk egy kicsomagolós kisfilmet, hogy jobban megismerkedhessetek vele.

Az új ICON Airmada bukósisak extravagáns – Halloween-stílusú – designnal operál, de ami még ennél is fontosabb, hogy különleges gyártási eljárásának  köszönhetően kisebb héjmérettel elkészíthető, ami kisebb súlyt és légellenállást is magával von.

A “hosszú-ovál” fejforma az első a kategóriájában – ez eddig csak a jóval drágább versenysisakok jellemzője volt.

Az erős, de rugalmas polikarbonát anyagból készült sisak alapból páramentes plexivel érkezik. A nagyfokú, ún. Supervent szellőzés, a “gyorszáras” plexicsere és a komfortos, izzadtság-elnyelő Hydradry belső csakugyan “szériafelszereltség”.

Bővebb információt a MotoPartsShop-ban kaphatsz (T.: +36.1.613.0699) a “tökös” Iconról; 105 ezer forint körüli áron kapható (euró árfolyamtól függően), de ugyanez az AIRMADA típus többféle fényezéssel 45 és 119.000 Ft között kapható. Ha tetszik a tökfödő, akkor nem árt sietned, mert 1000 darabos limitált szériáról van szó!

Az Airmada minden méretben felpróbálható a MotoPartsShop mintaboltjában (Szilágyi Erzsébet fasor 17-21.)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending