Connect with us
Suzuki

Hírek

MV Agusta F4 – LH44 megérkezett

212 lóerővel itt van a Lewis Hamiltonról elnevezett limitált szériás superbike

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A nagyobb európai gyártók kínálatában egyre többször jelenik meg olyan motorkerékpár amely az alapváltozathoz képest emelt műszaki tartalommal, limitált példányszámban kerülnek piacra, hihetetlenül magas áron. A gyűjtők ennek persze örülnek, hiszen ezeknek a motoroknak nem nagyon csökken az értéke. A gyártott példányszám igencsak vonzza a gyűjtők érdeklődését.

A nemrég bemutatott 215 lóerős és 176 kilós karbonvázas BMW HP4 Race -ből 750 darab készül, a 215 lóerős és 156 kg-os Ducati Superleggera pedig 500 darab.
Árban nagyon hasonlítanak ezek a gépek, amelyre válaszul érkezik a picike olasz gyártó válasza, amely szeptemberben kerül gyártásba mindössze 44 darabos! szériában. Azt ugye tudjuk, hogy Hamiltonnak biztos lesz egy, de a maradék 43 darabból egy már biztos, hogy Magyarországra is érkezik, de az fantic.hu tudna még egyet rendelni…

Az ára már biztos 21.368.000 Ft lesz.

Az F4 RC-hez hasonló műszaki tartalommal és egy halom karbon és magnézium cuccal érkezik Mr. Hamilton új motorja. Öhlinstől elkezdve, Superbike VB -s SC-Project kipufogón keresztül teljes elektronikai csomaggal és 212 lóerővel jelentkezik már az RC is, amelyből ez a gép is készül.
Valószínű, de nem biztos, hogy a LH44-es még erősebb és sok szénszál használatával könnyebb is lesz az RC-nél.

A gyárban készült kis videón már hallható is az SC-Project gyönyörű hangja.

Íme a hivatalos galéria:

Mivel sokáig nem volt hivatalos kép róla, ezért Jakus Tamás világbajnok designert megkértük, hogy a fantom kép alapján álmodja meg az LH44 F4-est.
Ez ez lett belőle.

Ezért készült a Dragsterhez hasonló drótküllős kerékkel a terv, amely nem kerül bele egy F4-esbe, de bitang jól néz így ki…

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending