Connect with us

Hírek

Nem sikerült rekordot állítania a Suzukinak a Hungaroringen

De ettől függetlenül a hangulat fergeteges volt 😉

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nem kisebb célért gyűltek össze a Suzuki motorkerékpár tulajdonosok 2018 június 9-én, minthogy megdöntsenek egy korábbi Guinness világrekordot, akik pedig ott voltak igazán büszkék lehetnek, hiszen részvételükkel mindent megtettek a kitűzött cél érdekében.

622 db Suzukival egy időben és egy helyen tették meg a Guinness rekord felállításához szükséges 3.2 kilométeres szakaszt a márkatulajdonosok, majd tovább a teljes pályakört. Az instruktorok határozott irányításait követve roppant fegyelmezetten lépett pályára az összes megjelent márkatulajdonos.

Napjaink szeszélyes időjárása volt jellemző arra a napra is. A reggeli óráktól kezdve a Hungaroringen remek motoros idő garantálta a program biztonságos lebonyolítását, de sajnos a rendezvénytől szinte látótávolságban hatalmas kiterjedésű esőfelhő zárta el az utat a motorosoktól.

A létszám így nem volt elegendő az új rekord felállításához, de mégis példa nélkülivé vált azáltal, hogy pályatörténelmet írtak a Hungaroring aszfaltcsíkján, és az eddigi legnagyobb márkatalálkozót tudhatják magukénak!

Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere megköszönte az egybegyűlt motorosok részvételét és a támogató szervezetek munkáját: „Bízunk benne, hogy a célunkat sikerült elérni, miszerint jól érezték magukat a Suzuki motortulajdonosok az egész napos rendezvényen. Köszönjük azoknak, aki segítették az esemény előkészületeit és mindenkinek, aki a mai napon velünk volt, hogy ezzel még inkább elkezdődjön egy új „korszak”, amiben sokkal szorosabb kapcsolatot szeretnénk kiépíteni a Suzuki motoros klubokkal és minden egyéni Suzuki motorkerékpár tulajdonossal. Mindvégig bíztunk abban, hogy a közösség együttes megmozdulása révén siker koronázza az eseményt. A rekordot most nem sikerült megdönteni, de előfordulhat, hogy később egy másik alkalommal majd közös erővel újból megpróbáljuk.”

Az eseményre a már jól ismert Suzuki Motofest programjait hozták el a márkatulajdonosok számára, hiszen elkötelezetten vallják, hogy az életmód és az élmények alapja a biztonságos és tudás alapú közlekedés.  A teljes napot kitöltő motoros programoknak a Hungaroring versenypálya adott otthont, ahol a rekordkísérlet mellett folyamatosan zajlottak a Pályamotoros és a Vezetéstechnikai tréningek, valamint a további betétprogramok is remek szórakozást nyújtottak a résztvevők számára.

A rajongók legnagyobb örömére kiállításra került Andrea Iannone MotoGP SUZUKI GSX-RR versenymotorja is, így testközelből csodálhatta meg mindenki a Team Suzuki Ecstar versenytechnikáját.

A programok már kora reggeltől indultak, hogy mielőbb birtokba vehessék a pályát a márkatulajdonosok, és az egymást követő menetekben kiemelt figyelemmel indultak a kezdő és haladó csoportok, valamint a Suzuki kluboknak kedvezve szabad menetek indultak a Hungaroring aszfaltcsíkján. Eközben folyamatosan zajlottak a Hungaroring Motoros Akadémia valamint a Rendőrmotoros vezetéstechnikai programok.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending