Connect with us
Suzuki
just1 mx

Videók

Nem mindennapi videó: Robbie Maddison már megint vízen gurul

A műfaj ismerőinek nem jelent újat az ausztrál Robbide Maddison neve, aki a Red Bull szponzorációjával ezúttal egy hágai kanálisban hasít motox motorjával

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Ilyen bohém dolgot legutoljára 2015-ben láttunk tőle, amikor egy hullámot sikerült meglovagolnia, krossz motorral. Most is hasonló a projekt, csak a szabad strand helyett ezúttal az Hollandiában található Hága belvárosában, egy szűkös kanálisban száguldozik a 37 éves Robbie, átalakított motorjával.

Persze ez az egész egy jól sikerült reklámja egy sokkal nagyobb rendezvénynek, a Red Bull Knock Out versenynek, ami a hágai Scheveningen városrészben, illetve a tengerparton kerül megrendezésre. Természetesen Maddison is indul rajta, kíváncsian várjuk a megmérettetést.

Ha már ott volt, gyorsan elkapták egy interjú erejére is, ahol mesélt kicsit a versenyről és az átalakított motorjáról is:

„Azért is készült el ez a film, mert indulok a Red Bull Knock Out versenyen. Maga a motor kapott egy síléc-szerűséget a kerekek alá, a hátsó kerék pedig jó méretes ”uszonyokkal” lett felszerelve, így megfelelő tempónál a víz felszínén tudok maradni vele. Azért elég sok a kihívás is, hiszen ha túl gyorsan lassítok akkor akár el is süllyedhetek. Nagyon trükkös ez a “pálya”, mivel a kanálisok elég szűkek, ugyanakkor baromira élvezem, a motorom frankón működik, már izgatottan várom a versenyt. Motorral amúgy is sokkal izgalmasabb, mint vitorlással. :)  A versenyen 1000 versenyző indul, és nem láttam még ennél őrültebbet. Az időjárás szerencsére a kedvünkre játszik, úgyhogy remélem sokan kíváncsiak lesznek ránk.”

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending