Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nehéz hétvégét teljesített Sebestyén Peti Misanóban

Az idei szezon legszerencsétlenebb hétvégéjén, a Superport-világbajnokság 7. fordulóján. Sebestyén Peti a 16. helyen végzett. Jerez után mindenki az ott elkezdett irányt szerette volna folytatni, de sajnos Misanóban egyáltalán nem úgy működött a motor, ahogy azt várták.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A szabadedzések már kisebb gondokkal kezdődtek.
Bár a 3. szabadedzésen vizes körülmények uralkodtak, ami kedvező volt Peti számára, hiszen 5. helyen végzett, azonban a hétvége rosszul folytatódott, ugyanis a kvalifikáción egy kisebb bukást szenvedett, melynek következtében csak a 20. helyről tudott elrajtolni vasárnap.

Sebestyen, WorldSSP race, Misano WorldSBK 2019

„Sajnos tegnap egy apró hibát elkövettem a Superpole-on, a gyorskörök elején elestem és ennek ma megfizettem az árát. A versenytempóm jó volt a TOP10-re, de sajnos a rajtnál visszaestem jó pár pozíciót, pluszban kicsit ki is löktek. Nagyon sajnálom, mert az eddigi legjobb eredményemet terveztem itt elérni, ehhez képest elég rosszul alakultak a dolgok. Összességében tudjuk mik a hibák és ezen fogunk dolgozni, nem keseredtem el, Doningtonban még jobban küzdök majd!”

Sebestyen, WorldSSP, Misano WorldSBK 2019

Simon Buckmaster a PTR Honda csapatfőnöke is értékelt a verseny után: „Ilyen helyzetből rajtolva sajnos a pontszerzés is nehéz célnak bizonyult. A rajt utáni helyezkedés sem sikerült jól, így Peti még hátrébb csúszott, onnan pedig nagyon nehéz feljönni, már a gumik miatt is. Péter csalódott és én is csalódott vagyok, a csapat keményen dolgozott, de nincs mit tenni csak előre nézni. A következő verseny a Donington Park, és az nekünk hazai verseny lesz, ott meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek.

Sebestyen leathers, Misano WorldSBK 2019

A Világbajnokság 2 hét múlva a PTR Honda csapat otthonában Doningtonban tér majd vissza!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending