Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Nehéz hétvégét teljesített Sebestyén Peti Misanóban

Az idei szezon legszerencsétlenebb hétvégéjén, a Superport-világbajnokság 7. fordulóján. Sebestyén Peti a 16. helyen végzett. Jerez után mindenki az ott elkezdett irányt szerette volna folytatni, de sajnos Misanóban egyáltalán nem úgy működött a motor, ahogy azt várták.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A szabadedzések már kisebb gondokkal kezdődtek.
Bár a 3. szabadedzésen vizes körülmények uralkodtak, ami kedvező volt Peti számára, hiszen 5. helyen végzett, azonban a hétvége rosszul folytatódott, ugyanis a kvalifikáción egy kisebb bukást szenvedett, melynek következtében csak a 20. helyről tudott elrajtolni vasárnap.

Sebestyen, WorldSSP race, Misano WorldSBK 2019

„Sajnos tegnap egy apró hibát elkövettem a Superpole-on, a gyorskörök elején elestem és ennek ma megfizettem az árát. A versenytempóm jó volt a TOP10-re, de sajnos a rajtnál visszaestem jó pár pozíciót, pluszban kicsit ki is löktek. Nagyon sajnálom, mert az eddigi legjobb eredményemet terveztem itt elérni, ehhez képest elég rosszul alakultak a dolgok. Összességében tudjuk mik a hibák és ezen fogunk dolgozni, nem keseredtem el, Doningtonban még jobban küzdök majd!”

Sebestyen, WorldSSP, Misano WorldSBK 2019

Simon Buckmaster a PTR Honda csapatfőnöke is értékelt a verseny után: „Ilyen helyzetből rajtolva sajnos a pontszerzés is nehéz célnak bizonyult. A rajt utáni helyezkedés sem sikerült jól, így Peti még hátrébb csúszott, onnan pedig nagyon nehéz feljönni, már a gumik miatt is. Péter csalódott és én is csalódott vagyok, a csapat keményen dolgozott, de nincs mit tenni csak előre nézni. A következő verseny a Donington Park, és az nekünk hazai verseny lesz, ott meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek.

Sebestyen leathers, Misano WorldSBK 2019

A Világbajnokság 2 hét múlva a PTR Honda csapat otthonában Doningtonban tér majd vissza!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending