Csatlakozz hozzánk

Hírek

Negyedik hellyel kezdett Talma Brnoban

Ráéreztek a beállításokra, nagyon közel a dobogó…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Faster Management

A pénteki nappal kezdetét vette a brnoi versenyhétvége, mely sok magyar szurkolót vonzott a cseh városba. Ez a hazai motorsport kedvelők számára a legkönnyebben megközelíthető helyszín, ahol megcsodálhatják a MotoGP sztárjait. Talmácsi Gábor is nagyon készült erre a három napra, szeretné jó eredménnyel megörvendeztetni a szimpatizánsokat.

Pénteken egy szabadedzést rendeztek a délután folyamán, melyről kizárták a világbajnoki összetettet vezető Toni Eliast, aki Misanoban tesztelte a Moto2-es gépet a vébén használatos motorblokkal, és ezt a szabályok nem engedélyezik. A spanyol holnap már ott lehet a délelőtti edzésen, a Gresini csapat háromezer eurós büntetést kapott.

Talma a szerdán bemutatott új főtámogatójának, az E85 Green Power-nek a logójával ellátott bőrruhában és sisakban vágott neki a hétvégének. Egy tíz körös etappal kezdte meg a gyakorlást, és érezte, hogy a motoron egy nagyobb beállításcsere szükséges. A mérnökökkel egyeztetve arra jutottak, hogy érdemes egy hosszabb box kiállás során elvégezni ezeket a változtatásokat, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen a második menet hat körében sokat javult a Speed Up motor. A végén Talmának sikerült egy igazán gyors körrel feltenni a koronát a mai edzésre, a magyar világbajnok egy tizedre megközelítette az éllovas Nieto idejét, és ezzel a negyedik helyen végzett. Andrea Iannone nyolcadikként zárt.


Új lendület? Talmácsi a friss főszponzor emblémájával ellátott bőrruhában

 4. TALMÁCSI GÁBOR                   2’05.010
“Kicsit izgultam az edzés előtt, hiszen régen motoroztam a vébé motorral, és Brno mindig különleges számomra. Az első körök után elmúlt a drukk, és elkezdtem élvezni a motorozást. Az első boxkiállásnál egy nehéz döntést kellett meghoznunk a beállításokkal kapcsolatban, de jó irányba mozdultunk és ez az egész hétvégére befolyással lehet. Közel vagyok az elsőhöz, holnap dolgozunk tovább a fejlődés érdekében. Várom a magyar szurkolókat Brnoba, kell majd az ő segítségük is!”
 

2010. augusztus 13., Cseh Nagydíj, Brno, első szabadedzés

1. Fonsi NIETO                 2’04.875
2. Karel ABRAHAM            2’04.877
3. Shoya TOMIZAWA        2’04.907
4. TALMÁCSI GÁBOR         2’05.010
5. Julian SIMON                2’05.032
8. Andrea IANNONE           2’05.300


Jogos a mosoly – Gáborék ráéreztek a beállításokra és az élmezőnyben van
Az előzmények – Talma gitárt ragadott

A C szektorba idén is sok magyar rajongót várnak, akik számára Talma is meglepetéssel készül. A magyar versenyzőért több vendége, barátja is szorít majd a helyszínen. A Back to Black zenekar tagjai holnap látogatják meg Gábort, és belekóstolnak egy kicsit a GP világába. A Right Guard Dakar Teamből Brnoba utazik Bunkoczi László, Németh Ottó és néhány szerelő is.

Vasárnap a rajtrácson a gyönyörű playmate, Bódi Sylvi tartja majd az esernyőt a magyar világbajnok számára. A Los Angelesben tartózkodó Kamarás Iván videó üzenetet küldött Gábornak, amelyben győzelemre buzdítja a Fimmco Speed Up versenyzőjét. A Right Guard és a Bumeráng jóvoltából két szurkoló a paddockból nézheti végig a hétvége eseményeit, és gazdagodik egy életre szóló élménnyel.

Talmácsi Gábor csütörtökön részt vett egy MotoGP-t népszerűsítő rendezvényen Brno város főterén. Versenyzőtársaival aláírásokat osztottak a helyi szurkolóknak, majd összeállt egy motoros zenekar a pilótákból. A suzukis Alvaro Bautista a dobokat kezelte, a nyolcadlitereseknél vitézkedő Cortese, a cseh Pesek és Talma gitárt ragadott, az énekesi feladatokat pedig a helyi kedvenc Karel Abraham látta el. A rock együttes még nem lepte meg igazi slágerrel a közönséget, de a próbálkozás ígéretesnek tűnt.


Az “együttes” – Bautista, Cortese, Pesek és Talma

 TALMÁCSI GÁBOR:
“Nagyon várom a hétvégi versenyt, a magyar szurkolók mindig plusz motivációt jelentenek a számomra. Bízom benne, hogy idén is sokan ellátogatnak Brnoba, és magyar szurkolóktól lesz hangos a C szektor. Ma egy zenekarban is szerepeltem, holnap a Back to Black profijaitól kérek tanácsot a fejlődéshez, ők pedig egy MotoGP élményt kapnak viszonzásul. Szeretem ezt a pályát, harcolni fogok egy igazán jó eredményért


Talán idén még sosem volt ilyen közel a dobogó… És a nyeremény. Már csak két nyereményt tudnak bontani a Facebook játékon. Te kattintottál már?
Katt a képre vagy ide, hogy nyerhess!!!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending