Csatlakozz hozzánk

Blog

Négy éves a TesztMotor.hu

Négy évesek lettünk – több, mint 240 tesztnél és 2500 cikknél járunk…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ezt is megértük. Már 4 éve, hogy bejegyzésre került a tesztmotor.hu domain…

Azóta rengeteg mindenen keresztül mentünk, elért bennünket a válság, a motoros piac a töredékére szűkült, de mi kitartunk a küldetésünk mellett és rendületlenül informálunk benneteket a motoros piac érdekességeiről, híreiről. Tudjuk, hogy az új motor piac megszűnésével nem szűnt meg a motorozás iránti érdeklődés, ezért gőzerővel dolgozunk télen-nyáron.

A kezdetek óta több, mint 240 tesztet készítettünk, (keresgéljetek közöttük kedvetekre valót ITT) és az összes cikkünk száma meghaladja a 2500-at. Rengeteget dolgozunk ezért, hogy Ti mindig naprakész információt és az újdonságokról friss teszteket olvashassatok tőlünk. Nem mondjuk hogy könnyű nap mint nap billentyűzetet ragadni, de nagyon sokan egy ilyen munkát tartanak álommelónak. Mi is így vagyunk ezzel, nagyon szeretjük a munkánkat és a legjobb az egészben, hogy havi rendszerességgel 30-40000 olvasóhoz el is tudjuk juttatni a cikkeinket. Még ennél is jobb, hogy mostanában sok Olvasónknak már át is tudunk adni a tudásunkból a kakucsi tréningjeinken.

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a 4 évet! A következő 40 évben is számítunk rátok!

Tudjátok, a motorozás sosem megy ki a divatból! 🙂


BenZso, a TesztMotor atyja

(A jókívánságaitokat nagyon szépen köszönjük, eltesszük őket mert egyre nehezebb a helyzet az életben maradáshoz és szükség lesz rájuk.)

A tesztmotor.hu csapata

Benkő Zsolt, Molnár Dénes, Kovács Tamás, Soós Botond, Kun Zoltán, Pásztor Tamás, Sipos Zoltán és Varga Gergő


DennyM, a csapat kreatív tagja


Itt még az Autómánia és a Fastride is besegít…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending