Connect with us
Suzuki
just1 mx

Biztonság

Ne a haverodra hallgass, hanem az oktatóra!

Na ez lesz, amikor valaki olyantól tanulsz motorozni, aki egyszer látott valakitől valamit egy videón, aki elmesélte mit hallott attól, aki…

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Egy érdekes indiai kísérletnek lehettek most szemtanúi. Ha megfigyelitek mi történik, mindig sérül egy kicsit az eredeti információ, így a végére teljesen más a mondanivaló, mint amit az elején láthattunk.

Épp ezért, ha van olyan ismerősöd, aki járt már valamilyen motoros vezetéstechnikai oktatáson és mesél róla neked valamit, akkor érdemes fenntartásokkal kezelni az információt, mert tuti nem azt fogja megmutatni, mint az oktató, aki mindig mindenkinek ugyanúgy tanítja. Ezért biztatnálak benneteket, hogy menjetek tavasszal minél több vezetéstechnikai gyakorlatra, mert nem mindegy ki és mit mond.

Léteznek alapgyakorlatok, amelyeket bóják segítségével könnyen be lehet gyakorolni, és vannak bonyolultabb feladatok, amelyeket már nagyobb tempónál életszerűen kell elvégezni hozzáértő szemek előtt, akik segítenek a fejlődésben.

Erről jut eszembe, hogy itthon is vannak remek tréningek, akikhez érdemes lenne elmennetek szezon kezdetén és a közben is!

Akiket mi ajánlunk:

  • TesztMotor Tréning – Idén csak a KakucsRingen lesz néhány kiscsoportos foglalkozásunk, az időpontokat a trening.tesztmotor.hu oldalon tesszük közzé. Amit mi tanítunk, azt sima közlekedésben, túrázás és pályázás közben is hasznosítani tudod. Jelentkezni a trening@tesztmotor.hu címen tudtok. Az eddig tréningjeink képgalériáját itt a facebook oldalunkon éritek el.

BenZso mindenkinek személyreszabottan magyarázza el, hogy miben kellene fejlődnie

  • BMW tréningek Kiskunlacházán és a Kakucsringen. – A Drivex oktatói 2012-től tartják a BMW Motorrad vezetéstechnikai képzéseit, amelyek már általában jó előre be is telnek, így érdemes minél hamarabb regisztrálni.

  • Safety-Hungary Budapesten a Kozma utcában. – A 10 éve működő Honda által támogatott vezetéstechnikai tréningen mindenki az ott kapott motorokkal gyakorolhatja be az alapfeladatokat.

  • Ride for Life (RILI) a XXII. kerületben, a Dózsa György út 210- alatt a rendőrségi oktatópályán és az Euroringen.  – Fiedor Feri nevét nem kell bemutatni senkinek, nekünk is volt vendégoktatónk sokszor és nagyon érthetően és hitelesen tud magyarázni a témában. Oktatások március végétől minden hétvégén lesznek.

  • Hungária Rendőregylet Sződ mellett tartja az oktatásokat több rendőr világbajnok oktatóval 4500 négyzetméteren.

A linkeken megtaláljátok az elérhetőségeket, de vannak olyan tréningek amelyek már most be vannak telve nyár közepéig, úgyhogy érdemes gyorsan lecsapni a lehetőségekre és minél többet tanulni, hogy mire a szezon elindul, már minden készség szinten menjen!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending